Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Top 10 idei de a obține bani rapid

Top 10 idei de a obține bani rapid

Chiar dacă întotdeauna ți-ai gestionat banii în mod responsabil și ai muncit din greu, evenimentele neașteptate îți pot depăși cu ușurință rezervele de numerar. În aceste momente s-ar putea să ai nevoie de niște bani rapid.

Top 10 idei de a obține bani rapid
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Apr 2023   •   10:05

Din acest motiv, este important să creezi un fond de urgență pentru a acoperi cheltuielile neașteptate. Cu toate acestea există și alte câteva modalități de a intra în posesia banilor de care ai nevoie.

1. Vinde ceva

Dacă ai lucruri prin casă pe care se adună praf, le-ai putea transforma într-o sursă de venit. Pe acestea le poți vinde în mediul online, pe site-uri create pentru a da posibilitatea oamenilor să posteze anunțuri cu lucruri de vânzare.

Indiferent dacă ai electronice vechi (laptop-uri, telefoane etc.) obiecte de colecție, mobilier, echipamente de uz casnic sau altceva, poți pune anunțuri cu aceste obiecte în mediul online.

2. Amanetează ceva

Nu vrei să te despărți de ceva care are valoare sentimentală și monetară?

Un împrumut de la o firmă amanet ar putea fi o opțiune pentru tine. Poți amaneta bijuteriile sau chiar mașina. Aceasta poate fi soluția ideală atunci când ai nevoie de bani rapid.

Pentru a-ți amaneta mașina, de exemplu, nu trebuie decât să iei legătura cu firmă de amanet mașini. Astfel, ai șansa să afli mai multe detalii despre suma maximă pe care o puteți împrumuta precum și comisionul.

Pentru asta, poți lua legătura cu cei de la Amanet Auto Cafy și în doar 10 minute ți se va comunica suma pe ți-o pot oferi la împrumutul cu garanție auto. Și chiar și evaluarea mașinii e rapidă. În 30 de minute mașina îți va fi evaluată, apoi semnezi contractul și primești banii pe loc. Mai exact, până la 90% din valoarea mașinii.

3. Solicită un împrumut de la un membru al familiei sau un prieten

Dacă ai nevoie de bani, ai putea apela la familie sau prieteni pentru a intra în posesia lor. Înainte de a cere ajutorul, asigură-te că poți restitui împrumutul într-un interval de timp rezonabil.

4. Cere o mărire de salariu

O mărire de salariu ar putea fi o soluție pe termen mai lung la problemele financiare cu care te confrunți. Merită să încerci să negociezi pentru o mărire de salariu subliniind contribuțiile tale la locul de muncă.

Desigur, mărirea de salariu nu se va produce peste noapte. Dar ar putea ajuta la rezolvarea unora dintre problemele tale legate de bani în mod regulat.

5. Închiriază o cameră liberă din casă

Dacă ai un dormitor liber, poți transforma acel spațiu într-o sursă rapidă de venit, închiriindu-l. Dacă locuiești într-o zonă bună din oraș, aceasta poate fi o oportunitate deosebit de profitabilă.

6. Devino livrator de mâncare

O altă soluție rapidă de a face bani este să devii livrator de mâncare. Acest job îți poate oferi flexibilitate, dându-ți șansa să faci asta în timpul tău liber, în funcție de disponibilitate.

Jobul de livrator presupune efectuarea livrărilor la domiciliu a produselor comandate de către clienți, fie că sunt alimentare sau non-alimentare. Modul de preluare a comenzilor poate varia în funcție de compania cu care colaborează, dar de obicei, livratorii primesc comenzile prin intermediul unei aplicații de comandă mâncare. Este important de menționat că, numărul comenzilor pe care un livrator le primește, depinde de numărul de ore pe care acesta le-a ales să le lucreze în ziua respectivă.

7. Cumpără și revinde de obiecte

Poți să cumperi obiecte la prețuri mici și să le vinzi la un preț mai mare în mediul online.

8. Închiriază spații publicitare

Dacă ai un spațiu care se poate transforma într-unul publicitar, poți să-l închiriezi companiilor care doresc să-și promoveze produsele sau serviciile.

9. Vinde fotografii online

Dacă îți place să faci fotografii, poți să-ți vinzi fotografiile tale pe site-uri precum Shutterstock, Adobe Stock sau Dreamstime.

După ce vei începe să colaborezi cu Shutterstock, vei câștiga bani de fiecare dată când o persoană va cumpăra sau descărca fotografiile tale. Procentul pe care îl vei primi este de 20-30%. Dacă decizi să colaborezi cu Adobe Stock, vei obține un procent între 20% și 60%, iar dacă vei colabora cu Dreamstime poți obține un procent între 25%-27%, dar procentul poate crește până la 49% pe măsura ce vei vinde mai multe fotografii.

10. Participă la sondaje plătite online

Dacă îți place să răspunzi la sondaje, trebuie să știi că există multe site-uri care plătesc oamenii pentru a completa sondaje online. Așa că, aceasta este o altă modalitate de a obține ușor și rapid bani.

Acestea fiind zise, gândește-te bine și alege inteligent cea mai bune modalitate de a obține bani rapid.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close