Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Viața socială în online

Viața socială în online

La fel cum în filme unii super eroi au un asistent-robot care le spune mereu ce se întâmplă în jurul lor și îi ajută cu tot felul de alte informații și sugestii, telefonul nostru e mereu cu noi, gata să ne răspundă la toate întrebările și să ne arate pe unde trebuie să mergem. Venim cu două noi sugestii de aplicații la modă, cu care să te distrezi și să socializezi.

Viața socială în online
Sursa foto: Card Avantaj
de Georgiana Adam    |    05 Iul 2021   •   13:51

Iar dacă încă te gândești la un telefon nou, te sfătuim să acționezi chiar acum, mai ales că poți să cumperi telefoane în rate.

Una din cele mai populare aplicații în acest moment este TikTok. Este plină de clipuri de scurtă durată și pare că în fiecare zi apar creații noi, care devin celebre instant, semn că multă lume o folosește.

Întrucât un clip durează câteva secunde, ai putea avea impresia că o să te plictisești repede, dar nu e deloc așa. Pentru că majoritatea sunt atât de interesante, încât vrei să vezi din ce în ce mai mult, fie de la același creator care te-a atras, fie de la alții. E un mod bun de a te relaxa seara atunci când nu ai neapărat ceva de făcut și parcă nu simți nevoia să vezi un serial sau un film.

Dacă te-ai plictisit de aplicațiile pe care vorbești de obicei prin mesaje, ai putea să încerci Snapchat. Este foarte populară în rândul tinerilor din România, dar și din Statele Unite. Atunci când o deschizi, intri direct în camera foto, pe modul de selfie.

Putem interpreta asta ca un mod al aplicației de a te încuraja să îți faci cât mai multe poze pe care să le trimiți prietenilor tăi. Interfața de mesagerie este un pic diferită față de formatul cu care ne-am obișnuit. Dacă la majoritatea aplicațiilor de mesagerie vedem ceea ce scriem noi în partea dreaptă a ecranului și ceea ce scrie interlocutorul nostru în partea stângă, la Snapchat le vedem pe ambele în partea stângă, diferențierea lor făcându-se cel mai vizibil prin culori.

Pe sistemul de – ce scriu eu e albastru, ce scrii tu e roșu. Când vine vorba de poze, poți găsi numeroase filtre drăguțe sau amuzante pentru a-ți personaliza imaginile pe care le trimiți. Poți să setezi și timpul în care mesajele trimise și primite să se șteargă singure.

Sperăm că te vei bucura de aceste aplicații, la fel cum te-ai bucura și de un telefon nou, pe care ai putea să-l iei folosind un card bun precum CardAvantaj.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close