Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Ciprian Ciucu, despre bugetul Capitalei: "Fiecare zi de întârziere înseamnă câteva zeci de milioane de lei"

Ciprian Ciucu, despre bugetul Capitalei: "Fiecare zi de întârziere înseamnă câteva zeci de milioane de lei"

„Nu mai avem cum să tăiem cheltuieli, ci trebuie să vedem cum aducem banii în bugetul primăriei Capitalei", spune Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucureşti.

Ciprian Ciucu, despre bugetul Capitalei: "Fiecare zi de întârziere înseamnă câteva zeci de milioane de lei"
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Popovici    |    17 Feb 2022   •   21:12

Potrivit consilierilor municipali ai PNL, USR şi PNL proiectul de buget al Primăriei Capitalei trebuie îmbunătățit, astfel încât să se eficientizeze cheltuielile, să se acorde mai mulţi bani pentru investiții, dar şi să se găsească surse finanțare a subvenției pentru termoficare.

În timp ce consilierii PSD îi  reproșează primarului general, Nicuşor Dan, că în momentul în care Capitala are nevoie de bani fie îi cere de la Guvern, fie "încearcă să transfere costurile" către cetățenii, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucureşti, spune că bugetul a fost publicat târziu şi fiecare zi de întârziere costă primăria generală câteva zeci de milioane de lei

„Din punctul meu de vedere bugetul a fost publicat târziu. Dacă nu-l votăm aici este problema. Orice zi de întârziere nu o să mai primească primăria Capitalei banii din cotele defalcate la Guvern.

Orice zi înseamnă câteva zeci de milioane de lei. Este nevoie de nişte reforme care să creeze un prim spaţiu bugetar.

Nu mai avem cum să tăiem cheltuieli, ci trebuie să vedem cum aducem banii în bugetul primăriei Capitalei.

Cel puţin pentru Sectorul 6, noi cel puţin, o să ajutăm şi să susținem pe termoficare ca să nu mai stea oamenii în frig la iarnă", a spus Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 din Bucureşti, în emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3.

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close