Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii În Faţa Naţiunii aduce şase dintre cei mai buni jurnalişti din România la Antena 3 CNN

În Faţa Naţiunii aduce şase dintre cei mai buni jurnalişti din România la Antena 3 CNN

De luni până vineri, începând cu ora 19.00, În Faţa Naţiunii la Antena 3 CNN aduce şase dintre cei mai buni jurnalişti din România: Sabina Iosub, Oana Zamfir, Răzvan Dumitrescu, Adrian Ursu, Radu Tudor şi Mircea Badea.

de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Sep 2022   •   22:42

"În fiecare seară vom aduce În fața națiunii dedesubturile fiecărui eveniment. Avem mai multe documente care ne arată care este de fapt situația și ce ni se ascunde în această perioadă. Ce suntem obligați sau ce suntem păcăliți că suntem obligați să facem", a declarat Sabina Iosub.

”Vorbim despre mai multe crize una peste cealaltă. Criza prețurilor la energie începuse în România înainte de a începe războiul, începuse prin octombrie 2021. Nu avem cum să scăpăm de recesiune dacă este una mondială", precizat şi Răzvan Dumitrescu.

"Avem un material pe care îl vom difuza zilele viitoare, material în care vă vom arăta cum reușim să facem mai rău, adică în loc să aplanăm situația, să creștem prețurile. Veți vedea că este de noaptea minții", spune Oana Zamfir.

"România va avea de această dată aceleași probleme pe care le are toată lumea civilizată. Adică inflația și o recesiune severă, pentru că economia vestică a fost bazată pe dobânzi aproape de zero. Economia este o bulă care se sparge în slow motion și nu sunt deloc optimist", a fost mesajul transmis de Mircea Badea.

"Criza de încredere e cea mai gravă. Avem în acest moment un deficit de leadership și nu numai în România. Nu cred că a mai existat până acum o calitate atât de slabă a celor care conduc oficial", a spus Adrian Ursu.

"Cred că războiul se va complica foarte mult. Duma de stat va recunoaște referendumurile ilegale organizate de federația rusă pe teritoriul Ucrainei. Ucrainenii avansează și vom ajunge la linia roșie, adică mai mult decât înfruntarea celor două armate, vom ajunge la momentul în care rușii vor pregăti urma nucleară tactică. Adică sfârșitul a tot ceea ce știam până acum", a explicat Radu Tudor.

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close