Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei CNAIR va urmări rovinietele prin satelit. Cum a reacționat Mircea Badea

CNAIR va urmări rovinietele prin satelit. Cum a reacționat Mircea Badea

Parlamentul a adoptat o propunere cu totul și cu totul inedită, menită să urmărescă într-un mod diferite distanțele parcurse de șoferi.

CNAIR va urmări rovinietele prin satelit. Cum a reacționat Mircea Badea
Sursa foto: pexels.com/ Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Iul 2023   •   15:32

Parlamentul a adoptat o propunere CNAIR, pentru a monitoriza șoferii prin satelit, ca să poată impune taxe în funcție de distanța parcursă.

Acest nou sistem de rovinietă a fost ironizat de Mircea Badea în cadrul emisiunii În gura presei, din cauza supravegherii excesive dar și pentru că mașinile instituțiilor statului fac excepție de la regulă. Haideți să vedem momentul. 

"Fiți atenți cât de tare. Parlamentul a adoptat rapid o lege care le va face viata imposibilă celor care folosesc mașini personale. Astfel, taxele pentru folosirea drumurilor vor fi calculate în funcție de norma de poluare și de durata infrastructurii. 

Citește și: Șeful ANPC reacționează, după ce mai multe bănci au câștigat în instanță procese împotriva sancțiunilor primite de la inspectori

De asemenea, apare și o aplicație informatica dezvoltată pentru telefoanelor mobile care folosește localizarea prin satelit. În acest caz nu este vorba despre o nouă rovinieta, ci despre supravegherea. CNAIR. Nu se mai poate trăi pe planeta asta nene. 

Pare că, pentru faptul că sunt în viață ar trebui să-i mulțumesc Guvernului. E normal să urmărești mașini poluante, dar nu pe toată lumea, nu e normal așa ceva", a declarat Mircea Badea. 

×
Subiecte în articol: CNAIR rovinieta satelit Mircea Badea
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close