Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: "Nu mi-a trecut prin cap să mă uit la Teambuilding. Viața e scurtă"

Mircea Badea: "Nu mi-a trecut prin cap să mă uit la Teambuilding. Viața e scurtă"

Mircea Badea spune, despre cel mai comentat film românesc al momentului, Teambuilding, că nici nu s-a gândit să se uite la el. Explicaţia: viaţa e scurtă şi are multe de făcut, comentează jurnalistul.

Mircea Badea: "Nu mi-a trecut prin cap să mă uit la Teambuilding. Viața e scurtă"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2023   •   12:42

"În România se ceartă oamenii acum rău, unii cu alţii, în legătură cu un film de mare succes, înţeleg: Teambuilding. Fiecare se simte dator să aibă o reacţie, iar reacţia în general e viscerală (...).

Mie nici nu mi-a trecut prin cap să mă uit la filmul Teambuilding. Toți oamenii care acum comentează au fost chitiți să se uite la pelicula din România. 

Am văzut că sunt unii viscerali - și într-o direcție, și în cealaltă. Eu sunt gata să admit, nu o să mă uit la el pentru că viața este scurtă și am atât de multe alte lucruri de văzut, încât să mă uit la filmul Teambuilding nu îmi dă prin cap. 

Citeşte şi: Mircea Badea: "Asta e ţara în care trăim - un procuror se pensionează la 49 de ani, cu pensie 50.000 de lei"

Eu sunt gata să admit public, fără niciun fel de problemă și fără să mă uit, că este cel mai bun film făcut vreodată pe planetă. Care este cel mai bun film de pe planetă? Teambuilding. 

Iar dacă trebuie să zic că este cel mai prost, atunci zic că este cel mai prost. Accept cu bucurie ambele variante, doar ca să scap de subiect pentru că nu mă interesează deloc. 

Sunt pur și simplu uluit că atâta lume din România se ceartă pe comedia asta", a comentat Mircea Badea, duminică seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

×
Subiecte în articol: În gura presei Mircea Badea Teambuilding
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close