Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre mașina de lux a medicului Cătălin Cîrstoiu: ”Vreau să-i apăr pe principalii candidați la Primăria Capitalei”

Mircea Badea, despre mașina de lux a medicului Cătălin Cîrstoiu: ”Vreau să-i apăr pe principalii candidați la Primăria Capitalei”

Mircea Badea a vorbit, în cadrul emisiunii ”În Gura Presei” de la Antena 3 CNN, despre principalii candidaţi la Primăria Capitalei. Astfel, realizatorul a dezbătut scandalul maşinii de lux a medicului Cătălin Cîrstoiu.

de Georgiana Adam    |    04 Apr 2024   •   11:33

În cursul zilei de vineri, medicul Cătălin Cîrstoiu a fost întrebat de jurnaliști despre averea sa și de ce folosește bunuri de lux, fără ca acestea să apară în declarațiile de avere pe care el și soția sa le-au completat.

Mai exact, pe firmele familiei apar bunuri de lux precum un penthouse în Sinaia, un apartament pe plajă în Mamaia, dar și un autoturism BMW X6 M60, în valoare de aproximativ 120.000 euro.

 Mircea Badea a comentat pe marginea acestui subiect, în cadrul ediției de miercuri seara, a emisiunii ”În gura presei”.

”Vreau să-i apăr pe principalii candidați la Primăria Capitalei. Principalii, adică cei de pe primele locuri din sondajele vieții.

Deci, îi iau în ordinea absolut aleatorie, îi apăr. Deci, fente ordinare, penibile, când să-l ataci pe un candidat. Ok, critică-l, atacă-l, dar cu de astea? Mizerabile.

De exemplu, îl iau acum pe domnul doctor Cîrstoiu, candidatul uniunii acesteia contra naturii și cum îl atacă ăștia. 

Era el la nu știu ce eveniment, în campanie, cu o mașină scumpă, X6 sau nu știu ce, care nu era pe persoană fizică, era pe firmă, firma fiind a lui. Zic ăștia ca să o ascundă, să nu o pună în declarația de avere.

Mamă, mi s-a părut atât de jegoasă chestia asta, ca atac, adică bun, vrei să-l critici pe Cîrstoiu, păi critică-l frate. Deci, vrei să-l ataci pe Cîrstoiu, foarte bine, dar cu asta? Frățioare, e firma omului. Și eu dacă aș avea o firmă și aș vrea să îmi iau mașină, cred că mi-aș lua pe firmă, nu mi-aș lua pe persoană fizică. Odată că există un regim de amortizare mai deduct din TVA, iar doi, dacă o iau în leasing e mult mai avantajos pentru firmă că dobânda e mai mică.

Deci sunt 1 milion de motive absolut legitime pentru care să nu-ți iei mașină pe persoană fizică, ci pe firmă. O ascundea dacă o punea pe numele, nu știu, a unei rude, a unui vecin, dar așa, pe firma lui, care e în declarația de avere, poți să verifici, nu e problemă”, a spus Mircea Badea, în ediția de miercuri seara a emsiunii În gura presei.
 

×
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close