Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea: "Vă priveşte pe toţi cei care aveţi permis auto. Este unul din cele mai mari pericole"

Mircea Badea: "Vă priveşte pe toţi cei care aveţi permis auto. Este unul din cele mai mari pericole"

Mircea Badea a mărturisit, la Antena 3 CNN, care este cea mai mare temere a sa în materie de condus, spunând că există ceva care îl poate face să fie stresat la volanul maşinii.

Mircea Badea: "Vă priveşte pe toţi cei care aveţi permis auto. Este unul din cele mai mari pericole"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2023   •   09:12

Este vorba despre testele antidrog pozitive, care în multe cazuri arată rezultate false.

Potrivit datelor oficiale, în unele judeţe din ţară, testele antidrog fals pozitive ajung până la 50% sau 88%, precum în Olt sau Brăila. 

"La fel de bine, poţi să dai cu banul, dacă 50% din ele sunt fals pozitive. Înseamnă unul din două (...). La Brăila, nouă din zece oameni au fost făcuţi drogangii aiurea. 

Atenţie, e foarte important, vă priveşte pe toţi cei care aveţi permis de conducere auto!

Veţi putea fi testaţi. Se poate întâmpla, vă opreşte şi vă testează. Deci te opreşte poliţia, te pune să faci testul, el iese pozitiv, doar că tu nu ai consumat droguri.

O să iasă adevărul la analizele de sânge ulterioare, mult ulterioare, după foarte multe luni, timp în care tu vei avea un stigmat de drogangiu şi de periculos că te-ai urcat la volan drogat", a spus Mircea Badea, duminică seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN, referinduse-la datele oficiale despre testele antidrog fals pozitive.

"După părerea mea, acesta este unul dintre cele mai mari pericole. Eu sunt conducător auto şi dacă e să fiu stresat de ceva, de asta sunt stresat în legătură cu condusul auto: să vină Gigel miliţianul, să-mi pună testul şi să spună "Badea conducea drogat".

Până ies testele de sânge, până se ajunge în instanţă, pot să treacă mai multe luni şi rămâneţi fără permis", a continuat Mircea Badea.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close