Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre propunerea unui deputat PSD: "Adică şi-a luat unu` casă şi să-i plătesc eu ratele?" 

Mircea Badea, despre propunerea unui deputat PSD: "Adică şi-a luat unu` casă şi să-i plătesc eu ratele?" 

Mircea Badea consideră că propunerea unui deputat PSD, ca statul să plătească o parte din ratele românilor la bănci, este total nepotrivită. 

Mircea Badea, despre propunerea unui deputat PSD: "Adică şi-a luat unu` casă şi să-i plătesc eu ratele?" 
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2023   •   14:52

Jurnalistul spune că sunt mulţi oameni care nu şi-au cumpărat casă, gândindu-se tocmai la faptul că nu vor putea plăti ratele la bancă lună de lună.

"Cum aşa ceva? De unde vin ăştia, măi nene? Să dea Marius Ostaficiuc bani. De unde au ei bani? Din banii lor personali?

Ce e greşit în asta? Totul e greşit. Sunt români care nu şi-au făcut credit, că s-au gândit că nu vor avea bani să plătească. (...)

Citeşte şi: Mircea Badea: "Asta e ţara în care trăim - un procuror se pensionează la 49 de ani, cu pensie 50.000 de lei"

Eu cred că aştia reuşesc până la urmă, că vad că vor să bage România în gard de tot.

Din punct de vedere economic, este o abominaţie, aştia se joacă.

Când aud cum o să scadă inflaţia, îmi vine să râd rău de tot", a comentat Mircea Badea, luni seara, la emisiunea În gura presei, de la Antena 3 CNN.

Reacţia lui Mircea Badea vine după ce deputatul PSD Marius Ostaficiuc a propus ca statul să plătească o parte din rata românilor datori la bănci.

Deputatul spune că diferenţa dintre eurobor şi robor care tocmai a crescut, este foarte împovărătoare pentru toţi românii.

"Așa cum s-au găsit soluții pentru cei 50 de lei la pompă pentru o perioadă de timp, așa cred că se vor putea găsi soluții pentru a putea sprijini și ratele românilor", a mai declarat deputatul PSD pentru Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close