Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În gura presei Mircea Badea, despre lecţiile date de Victor Ponta votanților, la prezidenţiale: "Taci că ne-a învăţat!"

Mircea Badea, despre lecţiile date de Victor Ponta votanților, la prezidenţiale: "Taci că ne-a învăţat!"

Mircea Badea a vorbit ieri seară în emisiunea "În gura presei" despre sfaturile pe care le dă Victor Ponta votanţilor la alegerile prezidenţiale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2023   •   10:43

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", a reacționat, ieri, în direct, la sfaturile pe care politicianul Victor Ponta le dă cetățenilor români cu privire la ce partid politic să voteze la viitoarele alegeri prezidențiale.

"Da, chiar mă interesează ce zice Ponta, mult. Le cere românilor să aleagă PSD la prezidențiale. Păi, candidează PSD la prezidențiale?", a spus în primă instanță Mircea Badea.

Victor Ponta le-a cerut românilor să nu mai voteze cu "ficatul, ci cu creierul". 

"Aoleooo. Ai dă-mă dracu. Taci mă că ne-a învăţat. Hai că ne-a învăţat. Aşa o să facem. Dacă ne-a zis Ponta. Nu mai votăm cu ficatul", a reacţionar Mircea Badea.

Citeşte şi: Mircea Badea, despre extratereștrii prezentați în Mexic: "Sper că în 1.000 de ani au mai evoluat. Ăștia par cam sfrijiți"

 

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Victor Ponta
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close