Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN În fața națiunii Mircea Badea, despre extratereștrii prezentați în Mexic: "Sper că în 1.000 de ani au mai evoluat. Ăștia par cam sfrijiți"

Mircea Badea, despre extratereștrii prezentați în Mexic: "Sper că în 1.000 de ani au mai evoluat. Ăștia par cam sfrijiți"

Mircea Badea a vorbit în direct la Antena 3 CNN despre corpurile a unor presupuși extratereștri prezentați în fața Congresului mexican.

de Ioana Mircea    |    21 Sep 2023   •   21:56

Săptămâna trecută a făcut senzație vestea prezentării în fața Congresului mexican, în cadrul unei audieri publice, a două corpuri de presupuși extratereștri. Potrivit oamenilor de ştiinţă mexicani, ființele sunt "non-umane" și au vechime de 1.000 de ani. Cele două mumii au fost între timp analizate de medici cu ajutorul scanărilor tomografice, iar concluzia este surprinzătoare.

Cele două presupuse cadavre extraterestre "non-umane" aparțineau fiecare "unui singur schelet și nu au fost asamblate", au spus medicii mexicani. Rezultatele arată că ambele schelete par să fie naturale și nu prezintă urme de falsificare sau prefabricare artizanală.

Mircea Badea a ironizat momentul și a spus: "Sper că în 1.000 de ani au mai evoluat și extratereștrii, că ăștia par cam sfrijiți. Ar fi trebuit să fim singuri și pe Pământ. Uite de ce suntem în stare".

Citește și: "Fata asta avea edem pulmonar. De-aia striga că nu are aer" | Mircea Badea, despre tânăra mamă care a murit la maternitatea din Botoşani

×
Subiecte în articol: Mircea Badea extraterestrii Mexic
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close