Antena 3 Emisiuni La ordinea zilei A căzut cortina

A căzut cortina

16 Iul 2010   •   17:45
A căzut cortina


Andreea Munteanu

Cum recunoști un depresiv? Cum îl poți ajuta? De ce le e multor români rușine să recunoască, în fața lor și în fața altora, că ar avea nevoie de ajutorul unui psiholog sau psihiatru? Cât de greu este să păstrezi un echilibru între viața personală și viața profesională? Ce este împlinirea? Funcționează pentru toată lumea șabloanele clasice impuse de societate sau fiecare dintre noi înțelege altceva prin fericire? Cum e mai bine să faci: așa cum TREBUIE sau așa cum SIMȚI? Responsabilitatea -față de un copil, față de un proiect, față de o idee, față de un sentiment - poate umbri fericirea personală? Dragostea adevărată e distructivă sau, dimpotrivă, vindecă orice rană, orice rău? De ce se înmulțesc sinuciderile? Sunt întrebări de care ne-am reamintit în aceste zile după tragedia televizată a Mădălinei Manole și a familiei ei. Încercăm niște răspunsuri la Ordinea Zilei.
Discutăm și despre viața noastră de zi cu zi, despre preocupările materiale. Ce impozite ne mai pasc, ce legi mai dispar și ce ne mai pregătesc guvernanții. Au venit la noi psihologul Mirela Zivari, criminologul Florian Gheorghe, sociologul Marius Pieleanu, europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu și parlamentarul PNL, Cristian David.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close