Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei BOC ȘI-A PUS MANDATUL ÎN JOC

BOC ȘI-A PUS MANDATUL ÎN JOC

BOC ȘI-A PUS MANDATUL ÎN JOC
07 Iun 2010   •   17:46

Andreea MUNTEANU

Emil Boc și-a asumat oficial tăierile de pensii și salarii în urmă cu 2 ore, după 2 zile de întâlniri cu parlamentarii PDL, cei ai coaliției și cu președintele. Se taie tot, așa cum știm, singura schimbare semnificativă este că tăierile vor intra în vigoare din momentul publicării legilor în Monitorul Oficial și nu de la 1 iunie. Alianța PSD+PC a și depus moțiunea de cenzură, practic în acest moment mandatul guvernului este în joc, iar pe holurile Parlamentului se numără voturile pro și contra moțiunii. Aseară, Băsescu a încercat să-i sperie pe nemulțumiții din PDL că îi trimite în opoziție dacă nu se conformează. Le-a mai și promis că va sta de vorbă cu ei despre ce-i supără după ce Boc scapă de moțiune. Băsescu i-a plâns de milă premierului care ar fi fost sabotat chiar din interior de miniștri ai PDL. Unul dintre cei nominalizați a fost Radu Berceanu căruia Băsescu i-a strigat "Tu ai mințit în campanie, nu eu". Comisia Europeană a confirmat ceea ce știam deja, cel mai probabil taxele și impozitele vor crește dacă măsurile asumate acum nu vor da rezultate.
În toată agitația zilei de azi am aflat că ministrul Educației, Daniel Funeriu, a decis să zboare anul ăsta de 120 000 euro. Pe lista traseelor apar și destinații exotice precum: Abu Dhabi, Dubai, Havana sau Teheran.
Cade Boc? Au venit să ne răspundă Iulian Iancu-PSD, Relu Fenechiu-PNL, Dumitru Costin-lider BNS, Ilie Șerbănescu și Niels Schnecker.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close