Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CINE PRINDE ERA POST-BASESCU?

CINE PRINDE ERA POST-BASESCU?

CINE PRINDE ERA POST-BASESCU?
22 Iun 2010   •   17:49
Andreea MUNTEANU

Intretinerea explodează. Știrea a fost confirmată senin, aseară, de latifundiarul Adriean Videanu, ministrul Economiei. Asta nu e tot, prețul gazelor va crește cu peste 5 la sută de la 1 iulie. 8 milioane va costa la toamna intretinerea unui apartament cu 2 camere , 3 persoane, in Mangalia. Mai mult decit salariul unui rezident si mult peste pensia minimă. Este subiectul zilei și îl vom dezbate pe larg cu invitații noștri.

Împreună cu ei vom căuta și răspuns la întrebarea "cât costă 0 km de autostradă". Foarte mult, ne asigură ziariștii de la Cotidianul. Statul ar fi plătit deja 40 la sută din tronsonul de autostradă Cernavodă Constanța, numai că de construit nu s-a construit absolut nimic. Între timp, ministrul Berceanu dă din umeri și ne-a plictisit spunându-ne că n-are bani de nimic. Care este explicația?

Dan Diaconescu, dovada că DNA încă mai există și are, totuși, o ocupație, este încă în fața judecătorilor care vor decide dacă-l arestează sau nu pentru 29 de zile. Nu același lucru îl putem spune despre deputatul PDL, Marius Spânu, care a recunoscut deschis că a făcut trafic de influență- a intervenit adică pe lângă șeful ANAF să-și numească un văr șef la vămi. Și dorința i s-a îndeplinit. Nu l-am auzit pe șeful statului să ceară cercetarea deputatului pentru asta. Ar mai avea ceva timp.
Discutăm cu Marius Nistor-președinte executiv Spiru Haret, Mihai Voicu-PNL, Mircea Coșea, Florea Pârvu-Consiliul National pt IMM-uri, Victor Alistar-președinte Transparency International și Mihai Mereuță, președintele Ligii Asociaților de Proprietari Habitat.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Andreea Munteanu
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close