Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CIOCU' MIC ȘI MARȘ LA COADA!

CIOCU' MIC ȘI MARȘ LA COADA!

CIOCU' MIC ȘI MARȘ LA COADA!
25 Aug 2010   •   17:09
ANDREEA MUNTEANU

Mai întâi nu era nicio coadă. Boc nu înțelegea despre ce-i vorbeau jurnaliștii. Apoi, ca prin ceață, au început să se zărească niște cozi, dar Șeitan nu era sigur la ce sunt: poate la popice, poate la semințe, de unde știm noi că sunt la casele de pensii, la șomaj sau la sănătate? Oamenii lui care-l țin la curent cu tot ce se întâmplă n-au văzut nicăieri nicio coadă! Care-i problema? Păi dacă nu era nicio coadă de ce a prelungit termenul de depunere a celor 3 declarații aberanțe și încâlcite? Și de ce a spus că o lasă mai moale cu amenzile deși legea le prevede? Probabil ca să poată apoi învinui presa impozitată pe toate părțile că provoacă isterie în masă. La Ministerul Finanțelor, cozile se vedeau prin fum de trabuc în timp ce Sebastian Vlădescu răsfoia clasici în viață. Ciocu mic și marș la coadă, că poate vă găsesc evazioniști fiscali, le-a spus ziariștilor.
În timpul ăsta, undeva la Severin, capitaliștii francezi au mai inaugurat un magazin. Prilej de călcare în picioare pentru un cârnat, un aspirator chinezesc, pentru ce-o fi. E un blestem al cozii peste România. Așa se vede de aici de la televizor. De la Neptun, unde se odihnește președintele după ce caftește alegătorii, se vede bine: niște unii chinuiți de căldură și înghesuiți ca niște sardele pentru că nu l-au votat și a doua oară. Niște dobitoci, în limbaj prezidențial. Apropo, avocatul pălmuit nu era nici beat și nici nebun după cum susțineau sursele binevoitoare din SPP. Băuse o singură bere și era în deplinătatea facultăților mintale. I-au luat apărarea scriitorii aflați la Neptun în acea seară și care l-au văzut galben de sperietură după întâlnirea cu Zeus.
La Ordinea Zilei au venit actorul și senatorul Mircea Diaconu, jurnalistul Ilie Șerbănescu și omul de afaceri Cristian Țânțăreanu.

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close