Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CUMATRUL BERCEA, 37 DE DOSARE

CUMATRUL BERCEA, 37 DE DOSARE

CUMATRUL BERCEA, 37 DE DOSARE
02 Feb 2010   •   17:21

Andreea MUNTEANU

Cumătrul Bercea Mondialul și familia au strâns, în câțiva ani, 37 de dosare pentru acuzații precum spălare de bani, înșelăciune, evaziune fiscală, returnări ilegale de TVA, dare de mită, tentativă de omor, viol, tâlhărie, furt, distrugere, vătămări corporale, conducerea de autoturisme fără permis, în stare de ebrietate sau cu numere de înmatriculare falsificate. Ce-i drept, din toate dosarele, membrii clanului s-au ales cel mult cu câteva amenzi. Discutăm despre relația dintre Bercea Mondialul si familia prezidențială în câteva momente.
Am aflat aseară o știre teribilă, un director adjunct al APIA din Hunedoara, un personaj despre care am făcut o emisiune în urmă cu câteva luni pentru că și-ar fi acordat singur 180 de salarii compensatorii, este acuzat acum că și-ar fi omorât iubita și apoi ar fi âncercat să se sinucida. Este vorba despre un domn Mihalache, un apropiat al familiei Ridzi. Discutam imediat.
PD-L a mai venit cu o idee. După ce la Poiana Brașov câțiva lideri s-au plâns că au o relație proastă cu presa și o slabă strategie de comunicare din cauză că nu-i ajută partidul , azi senatorul Iulian Urban a propus ca ziariștii să fie obligați să -și publice declarațiile de interese.
Au venit la noi Eugen Nicolăescu-PNL, psihologul Hanibal Dumitrașcu, Dana Varga, reprezentant al Organizației Internaționale a Romilor. Intrăm în legătură telefonică și cu Bercea Mondialul, cumătrul familiei prezidențiale.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Andreea Munteanu
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close