Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei CUPLUL BASESCU - BOC, FACUT PRAF ÎN PRESA STRAINA

CUPLUL BASESCU - BOC, FACUT PRAF ÎN PRESA STRAINA

CUPLUL BASESCU - BOC, FACUT PRAF ÎN PRESA STRAINA
14 Iul 2010   •   17:43
ANDREEA MUNTEANU

Senzațional, șeful ANAF a descoperit că Garda Financiară ia șpagă! E adevărat, a fost nevoie de o întâlnire cu o delegație a FMI ca să aibă această revelație. Sorin Blejnar ne-a anunțat că inspectorii corupți vor fi dați afară. Cum îi vor descoperi pe toți, ne întrebăm. Vom fi telespectatorii serialului Flagrant la Gardă? Sau inspectorii șpăgari sunt știuți, dar au fost lăsați în pace? Dar cu firmele îngropate de acești inspectori ce se întâmplă? Le scoală cineva din morți? Discutăm subiectul.
Presa străină face praf cuplul Traian Băsescu - Emil Boc. Corespondentul Financial Times vorbește despre un guvern disfuncțional și despre un președinte care se poartă ca un taur într-un magazin de porțelanuri. Jurnaliștii de la France 24 afirmă că încălcarea dreptului la liberă exprimare în România aduce aminte de vremurile negre ale cenzurii din dictatura comunistă. Premierul are probleme și în partid. Unul dintre vicepreședinții PDL, Cezar Preda, spune că pe Boc nu-l mai ascultă absolut nimeni și că în guvern e un haos. Liderul senatorilor PDL, Traian Igaș, nu exclude posibilitatea ca următoarea moțiune de cenzură să treacă dacă executivul nu-și respectă promisiunile făcute în fața parlamentarilor partidului. Mai mulți deputați UDMR vorbesc despre ieșirea de la guvernare. Iar... primarul de Săucești - Bacău și-a luat concediu, epuizat de inundațiile pe care nu le-a onorat cu prezența.
La Ordinea Zilei au venit Ludovic Orban - PNL, Dumitru Pelican -PC, Gelu Vișan - PDL, Bogdan Hossu - CNSLR Frăția și Stelian Negrea - senior editor Financiarul.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Andreea Munteanu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close