Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei OGLINDA, OGLINJOARA, CINE E CEL MAI PENIBIL DIN ȚARA?

OGLINDA, OGLINJOARA, CINE E CEL MAI PENIBIL DIN ȚARA?

OGLINDA, OGLINJOARA, CINE E CEL MAI PENIBIL DIN ȚARA?
26 Aug 2010   •   17:24
Andreea MUNTEANU

.....am primit chiar și scrisori de mulțumire de la cetățeni. Halucinanta declarație a fost făcută de Silviu Bian, șeful ANOFM, azi dimineață în fața ziariștilor pe care i-a acuzat nervos că au creat isterie în masă cu formularele și impozitarea extra a DDA-urilor. L-am invitat pe domnul Bian la emisiune. Am fi vrut să ne citească din scrisorile de mulțumire pe care i le-au trimis contribuabilii. Ne-a răspuns însă că pleacă undeva departe, atât de departe încât nici semnalul telefonului nu bate până acolo. Probabil la o agenție ascunsă strategic în munți. În munții Alpi, desigur. A promis că o trimite în platou pe doamna Iorga, directorul Agenției de Ocupare a Forței de Muncă din București. Doamna ne-a anunțat însă că nici prin cap nu-i trece să vină la televizor și că domnul Bian n-are dreptul să-i dea asemenea sarcină de serviciu. Am întrebat-o dacă nu vine pentru că nu știe ce să ne spună. Nu ne-a contrazis prea vehement, deci am tras concluzia că așa e. Spre deosebire de șeful ei, nu se ascunde însă în munți și are semnal la mobil. Îi dăm o bilă albă pentru asta.
În timp ce la ghișee cozile se micșorau pentru că Șeitan și ai lui dădeau înapoi copleșiți de presiunile din media, Boc l-a luat pe Berceanu de mână și au plecat împreună pe centura Sibiului. Unde au început să viseze cum o să se încurce în autostrăzi, cum o să le zboare bolizii direct de la Ploiești la Marea Neagră și cum o să înflorească ditamai comerțul de-a lungul și de-a latul kilometrilor de asfalt care vor împânzi țara. Discutăm și acest subiect.
De pe centura Sibiului mergem la Aeroportul Otopeni unde a sosit, la amiază, un transport proaspăt de romi expulzați. După ce îi trimit de unde au venit, francezii îi mai și filmează. Într-un reportaj realizat de France 24, romii spuneau clar că se vor întoarce în țara lui Sarkozy pentru că în țara lui Băsescu nu au ce mânca. Vom vedea reportajul integral în câteva minute.
La Ordinea Zilei au venit Niels Schnecker-consultant financiar, Petre Roman - fost premier, PNL, Ioan Mircea Pașcu, europarlamentar PSD și Dumitru Pelican - secretar executiv PC, fost șef al ANOFM.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Andreea Munteanu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close