Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei SCUIPAT DE BASESCU. ASISTENTA ARESTATA ACUZA REGIMUL BOC

SCUIPAT DE BASESCU. ASISTENTA ARESTATA ACUZA REGIMUL BOC

SCUIPAT DE BASESCU. ASISTENTA ARESTATA ACUZA REGIMUL BOC
24 Aug 2010   •   17:41
ANDREEA MUNTEANU

Liderul consilierilor PSD din Primăria Generală a Capitalei, Doru Giugula, îl acuză pe șeful statului că obișnuia să-l scuipe și să-l înjure pe vremea când era edilul Bucureștilor. L-am chemat la Ordinea Zilei pentru mai multe detalii, după ce ieri avocatul Dan Chitic a susținut că a fost pălmuit de Traian Băsescu în plină stradă. Mașinăria zvonurilor s-a dezlănțuit, apar informații pe surse că avocatul Chitic ar fi fost beat când s-a întâlnit cu Traian Băsescu. Sursele sunt din SPP, dar nu-și asumă oficial spusele. Aceleași surse afirmă că Dan Chitic ar fi prieten cu jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, un adversar recunoscut al președintelui. O fi sau nu așa rămâne să aflăm. Deocamdată, noi reținem declarația avocatului Chitic, reacția oficială a Administrației Prezidențiale, dar și ieșirile anterioare ale președintelui care numai blânde n-au fost și care au rămas înregistrate, cu sau fără pixeli. Și strângem date noi.
Asistenta Florentina Cârstea a fost arestată pentru 29 de zile. Avocata sa spune că nu a fost la nicio petrecere în timpul serviciului, ci a ținut locul unei colege de la secția de cezariene și nu a lipsit decât 12 minute. Tot avocata spune că, în mod normal, alături de Florentina Cârstea ar fi trebuit să mai fie cel puțin încă o asistentă și 2 infirmiere. Numai că regimul Boc Băsescu a blocat posturile în spitale. Cine a ucis copiii? Asistenta Cârstea, premierul Boc sau electricianul? Veți auzi, în câteva clipe, mărturia unei mame care are numai cuvinte de laudă pentru asistenta arestată. Am primit mai multe astfel de mesaje la redacție în cursul zilei de azi. Veți urmări și imagini în exclusivitate cu asistenta Cârstea în timpul serviciului. Ce s-a întâmplat de fapt pe 16 august la Maternitatea Giulești și cine poartă cea mai mare vină? Încercăm să aflăm.
La Senat, Ani a trecut fluierând de reprezentanții opoziției și l-a făcut fericit pe Boc. Și mai fericit a fost după ce a aflat că a scăpat de scăderea TVA-ului de la 24 la 19 la sută, respectiv 5 la sută pentru alimentele de bază și construcții. PDL a votat pentru alimente scumpe, dar promite că, într-o zi, va fi bine.
Au venit la noi Georgică Severin-senatorul care azi și-a anunțat demisia din PDL, Doru Giugula- consilierul care susține că Băsescu l-a scuipat, Dumitru Costin-liderul sindical care a aflat de la senatori că va trebui să-și publice declarația de avere, Gelu Vișan - deputat PDL care ne va explica de ce n-avem dreptate și Mihai Voicu, deputatul PNL care ne va arăta de ce a pierdut opoziția târgul cu puterea la votul pe TVA și ANI.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Andreea Munteanu
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close