Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN La ordinea zilei UDREA PUNE TOCURI DEZASTRULUI. BASESCU TAIE TRUSOUL

UDREA PUNE TOCURI DEZASTRULUI. BASESCU TAIE TRUSOUL

UDREA PUNE TOCURI DEZASTRULUI. BASESCU TAIE TRUSOUL
09 Iul 2010   •   17:53
Andreea MUNTEANU

Traian Băsescu a ajuns rău: stă într-o sută cincizeci de lei. Pe care a decis să-i ia din trusoul noilor născuți. Cine a născut anul ăsta nu mai vede banii ăștia, șeful statului a retrimis la Parlament ordonanța care-i acorda. Știrea e proaspătă, o comentăm cu invitații noștri.
Altfel, președintele pare să facă un balet ciudat - e cu PDL și nu prea e, e cu Boc, dar nu tocmai. Aseară, la TVR, a spus că relațiile sale cu guvernul sunt dificile în acest moment din pricina ... viziunilor economice diferite. Noi spunem că e mai mult un joc de glezne - dacă s-ar rupe de-a binelea de PDL, s-ar rupe și de putere. Mai grav pentru el, ar risca o nouă suspendare. Reușită până la capăt. Așa că, măcar până va găsi un alt premier păpușă, Băsescu n-are decât să mimeze nemulțumirea la televizor și să și-l atârne pe Boc de gât. E greu de imaginat, de altfel, un executant mai ascultător, chiar și în interiorul PDL.
Elena Udrea a pus tocuri dezastrului. Așa cum anunțam ieri, le-a dus femeilor din Săucești-Bacău, pantofi chinezești cu toc. Ne-a plăcut comentariul ironic al unui sătean - sunt buni pantofii cu toc, ajunge mai greu apa la picioare. Mergem și la Teatrul Excelsior să vedem câți bani s-au strâns până acum la teledonul Apa trece, România rămâne. Invitații de azi sunt Dan Pavel, Marius Pieleanu, Adrian Vasilescu și Mădălin Voicu.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei Andreea Munteanu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close