Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Interviu cu unul dintre cei mai căutaţi români. Dezvăluiri exclusive din ascunzătoare: "Autorităţile române mă denigrează"

Interviu cu unul dintre cei mai căutaţi români. Dezvăluiri exclusive din ascunzătoare: "Autorităţile române mă denigrează"

Unul dintre cei mai căutaţi români a vorbit, în exclusivitate, pentru News Hour with CNN! Bărbatul supranumit "antreprenor al comerţului sexual" este condamnat definitiv la aproape 12 ani de puşcărie pentru trafic de carne vie. Acesta declară că este doar o victimă a interlopilor din Bacău.

de Carmina Pricopie    |    31 Ian 2024   •   18:34

Interviu exploziv cu cel numit de către procurori "antreprenor al comerţului sexual". Unul dintre cei doi români listaţi la MOST WANTED pe site-ul Europol a făcut dezvăluiri şocante. Bărbatul este căutat de poliţiştii din întreaga lume. Este considerat periculos şi este condamnat definitiv la aproape 12 ani de puşcărie pentru trafic de carne vie.

Fugarul spune că este o victimă a interlopilor şi anchetatorilor din Bacău, acelaşi judeţ unde săptămâna trecută un poliţist a fost arestat pentru că falsifica probe în dosarele unor mafioţi.

În interviul acordat în exclusivitate colegei noastre Carmina Pricopie, bărbatul a ales să-şi acopere faţa, pentru că, spune el, se teme pentru siguranţa sa. 

"Salutare tuturor. Mă numesc Munteanu şi Adrian. Eu sunt acel interlop, cel mai mare interlop din vestul Europei".

Aşa începe interviul oferit în exclusivitate pentru Antena 3 CNN de unul dintre cei doi români listaţi la secţiunea cei mai căutaţi fugari pe site-ul Europol. În vârstă de 40 de ani, Adrian Munteanu este cel supranumit chiar de către cei l-au anchetat "antreprenor al comerţului sexual".

"Autorităţile române în continuare mă denigrează şi îmi pătează imaginea făcându-mă un mare interlop şi un mare proxenet, lucru care nu este adevărat. Şi înţeleg de ce. Pentru că se tem de mine. Eu sunt singurul care am dezvăluit falsurile din dosarul nostru şi toată fabricarea acestui dosar".

Citeşte şiInterviu cu un român de pe lista Most Wanted. Dezvăluiri exclusive din ascunzătoare

Bărbatul este căutat din septembrie anul trecut, fiind condamnat definitiv, potrivit site-ului organizaţiei europene de poliţie, la 11 ani şi 8 luni de închisoare pentru trafic de carne vie, una dintre victime fiind minoră.

"Eu nu am traficat pe nimeni. Şi nici nu am avut de-a face cu această individă. Această individă a recrutat-o domnul comisiar. Ca să-mi fabrice nişte probe, ca să fie dosarul complet şi cu trafic de minori". Şi totul ar fi pornit, spune bărbatul, de la faptul că a fost martor într-un dosar. Un interlop din Bacău l-ar fi bătut şi şantajat pe prietenul lui.

"Deci aşa a început dosarul nostru. Făcând o plângere penală împotriva acestor indivizi pentru şantaj, loviri şi alte violenţe", spune fugarul.

După presiuni şi ameninţări, spune fugarul, prietenul şi-a retras plângerea, dar totul s-a întors împotriva lor. "Toate aceste victime au fost recrutate să aibă rolul de victime, dar ele nu sunt victime. Au făcut atâtea infracţiuni aceşti oameni ai legii doar ca să poată să ajungă la o condamnare, încălcând drepturile fundamentale, încălcând codul penal, încălcând orice".

"Tot ce vă spun eu acum există la dosarul cauzei depus de mine, dar aceşti judecători, în cârdăşie cu mafia din justiţie, n-au făcut altceva decât să ne condamne abuziv. Vorbesc de mine şi de familia mea. Aceşti judecători m-au condamnat favorizând organul de cercetare penală, favorizând pe toţi cei care s-au ocupat de acest dosar, deoarece aceşti indivizi care au instrumentat acest dosar au falsificat foarte, foarte, foarte multe probe".

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2012-2017, mai multe tinere din zona Moldovei au fost racolate, prin metoda loverboy sau prin promisiunea unui loc de muncă, apoi au fost duse în străinătate şi obligate să se prostitueze în folosul grupării de traficanţi conduse de Munteanu.

"Cine a avut grijă ca să fabrice acest dosar a avut toate armele dar în acelaşi timp a făcut şi greşeli care acum o să-i coste", spune Munteanu.

Joi, tot la News Hour with CNN, veţi afla în exclusivitate cine sunt oamenii pe care fugarul îi acuză că i-au distrus viaţa. Veţi afla aici cine este interlopul despre care vorbeşte, poliţiştii şi procurorii pe care îi arată cu degetul.

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close