Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Parapsiholog de 81 de ani din București, arestat după ce și-a șantajat iubita de 28 de ani

Parapsiholog de 81 de ani din București, arestat după ce și-a șantajat iubita de 28 de ani

Un bătrân de 81 de ani, din Capitală, a ajuns după gratii fiind acuzat de șantaj și violarea vieții private, după ce ar fi constrâns-o pe o tânără de 28 de ani, pe care o cunoscuse în timpul unor ședințe de terapie, să continue relația de concubinaj pe care o începuseră.

Parapsiholog de 81 de ani din București, arestat după ce și-a șantajat iubita de 28 de ani
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    09 Dec 2021   •   17:18

Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reținut un bărbat, în vârstă de 81 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private.

Tânăra a sesizat, în luna iulie, DGPMB că este victima infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private. Aceasta le-a povestit polițiștilor că un bărbat, pe care l-a cunoscut inițial prin intermediul unor ședințe de terapie și cu care a avut o relație de concubinaj, o constrânge să continue relația prin diverse moduri.

"Ea a declarat polițiștilor ca l-a cunoscut pe acest bărbat prin intermediul ședințelor de parapsihologie, că ar fi pretins că o ajută să se regăsească pe sine, însă în timpul acestor ședințe cei doi au început o relație pe care au continuat-o vreme de 3 ani.

În cei 3 ani, bărbatul, spune tânăra, ar fi obligat-o în nenumărate rânduri să se dezbrace și să o fotografieze pentru a-i descopere eventuale probleme citindu-i aura", a explicat Carmina Pricopie, senior editor Antena 3.



Polițiștii au descins la locuința bătrânului în urma căruia au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză, bărbatul fiind depistat și dus pentru audieri la sediul Secției 16 Poliție.

Din cercetările efectuate a rezultat că acesta a amenințat-o pe tânără că va face publice imaginile compromițătoare cu ea, în situația în care aceasta nu este de acord cu continuarea relației pe care o aveau.

„În baza probatoriului administrat în sarcina bănuitului, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de șantaj și violarea vieții private, față de acesta, fiind luată ieri (miercuri, 8 decembrie - n.r.) măsura reținerii de către polițiștii Secției 16, ulterior magistrații dispunând, măsura arestului preventiv”, au transmis, joi, reprezentanții Poliției.

×
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close