Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Congres PNL 25 septembrie 2021: De la scena făcută la comandă, la terasa cu o tonă de mici

Congres PNL 25 septembrie 2021: De la scena făcută la comandă, la terasa cu o tonă de mici

Au fost pregătiri intense astăzi pentru evenimentul anului în politică. Scena unde vor urca Florin Cîțu și Ludovic Orban a fost comandată special pentru Congresul PNL și este asemănătoare marilor concerte care s-au ținut în Capitală.

Congres PNL 25 septembrie 2021: De la scena făcută la comandă, la terasa cu o tonă de mici
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    24 Sep 2021   •   20:16

S-au pregătit ca atare și comercianții de mici din apropiere. La o terasă s-a comandat o tonă de mici pentru delegații care vor veni din întreaga țară. La ultimul congres al PSD s-au vandut peste 3.500 de mici, iar bucătarul speră ca mâine să bată recordul și să vândă într-o zi marfa cât pentru o lună întreagă.

Congresul PNL se va desfășura la pavilionul central al Romexpo. Peste 200 de cabine de vot au fost amenajate pentru delegații PNL din întreaga țară.

Evenimentul începe la ora 11, iar până la ora 17 ar trebui să știm numele noului președinte al Partidului Național Liberal.

Ca să poată ține Congresul cu 5.000 de participanți în pandemie, liberalii invocă un articol din lege unde este permisă organizarea unor evenimente culturale sau concerte, dacă spațiul o permite.

Robert Sighiartău, secretarul general PNL, spune că toți participanții vor avea certificate digitale de vaccinare sau test PCR, iar capacitatea spațiului este de 10.000 de persoane. De asemenea, vor fi amenajate trei centre de testare.

×
Subiecte în articol: congres PNL 25 septembrie 2021
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close