Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Copii cu handicap, somaţi să repare maşina de poliţie care le-a ucis tatăl. MAI le cere daune de 29.000 de lei

Copii cu handicap, somaţi să repare maşina de poliţie care le-a ucis tatăl. MAI le cere daune de 29.000 de lei

Îngenunchiaţi de soartă şi apoi puşi la pământ de autorităţile statului! Doi copii cu handicap şi biata lor mamă sunt somaţi să plătească reparaţiile maşinii care le-a lovit mortal tatăl.

Copii cu handicap, somaţi să repare maşina de poliţie care le-a ucis tatăl. MAI le cere daune de 29.000 de lei
Sursa foto: pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Noi 2022   •   18:48

Ministerul Afacerilor Interne le cere daune de 29.000 de lei pentru limuzina avariată, deşi bărbatul a plătit cu viaţa pentru că a traversat neregulamentar.

În februarie 2017 Florin Brănoiu mergea la serviciu. Se grăbea şi a făcut greşeala fatală să traverse printr-un loc interzis. A fost izbit în plin de o maşină a Ministerului de Interne, care venea cu viteză.

La cinci ani de la tragedie, ministerul a trimis trei somaţii familiei Brănoiu. Soţia victimei şi cei doi orfani, cu handicap, trebuie să achite 29.000 de lei, cât a costat reparaţia limuzinei sub roţile căreia tatăl lor şi-a găsit sfârşitul.

Obligați să achite reparația unui autoturism al Ministerului de Interne care le-a ucis tatăl

Ultimii ani au fost cumpliţi pentru femeia rămasă singură cu doi copii bolnavi. În ciuda dizabilităţilor, cei doi orfani conştientizează tragedia. Cu lacrimi pe faţă şi cu vocea înecată de plâns, doamna Elena nu vrea mila nimănui şi nu cere bani. Se roagă doar să fie lăsată în pace, să îşi crească în linişte, cum poate, cei doi copii.

Ministerul Afacerilor Interne tace acum.

Antena 3 CNN a solicitat un punct de vedere cu privire la acest caz. Încă nu am primit un răspuns.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close