Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cum vrea CIA să recruteze spioni ruși. Imaginile au ajuns virale în mediul online

Cum vrea CIA să recruteze spioni ruși. Imaginile au ajuns virale în mediul online

CIA a postat pe Internet un videoclip prin care îşi propune să-i recruteze pe acei cetăţeni ruşi nemulțumiți de războiul din Ucraina și de viața din Rusia.

de Andreea Ştefan    |    16 Mai 2023   •   18:58

Demersul include un nou canal al CIA pe Telegram, rețeaua de socializare care este o sursă foarte populară de știri nefiltrate în Rusia.

CIA a postat pentru prima dată videoclipul pe Telegram, care se încheie cu instrucțiuni privind modul în care se poate intra în contact cu CIA, anonim și sigur.

Videoclipul a fost postat și pe celelalte platforme de socializare ale sale, inclusiv pe YouTube, Twitter, Instagram și Facebook.

”Este aceasta viața la care am visat? Este aceasta calea pe care mi-am ales-o? De ce viețile unor oameni sunt mai valoroase decât ale altora? Și cine decide acest lucru?

Citește și: Situație alarmantă în Consiliul Europei: De ce nu pot scăpa de ruși | Unii dintre ei ocupă funcții înalte

A fi erou înseamnă să înduri. Dar a îndura nu înseamnă a suferi în zadar. Cel mai bun mod de a împiedica un prizonier să evadeze este să te asiguri că nu află niciodată că este în închisoare.

Cedăm ușor în fața minciunilor. Dar noi știm care este realitatea noastră. Realitatea în care trăim și realitatea pe care o șoptim.

Eu nu cred în revoluție. Adevărata viață se întâmplă acolo unde există o schimbare imperceptibilă în sufletele oamenilor. Imperceptibilă pentru țara mea. Dar nu și pentru mine. Eu voi trăi o viață adevărată.

Aceasta este Rusia mea. Aceasta va fi întotdeauna Rusia mea. Voi rezista. Familia mea va rezista. Vom trăi cu demnitate. Mulțumită acțiunilor mele”, est mesajul transmis de CIA prin reclama distribuită în mediul online.

×
Subiecte în articol: CIA spioni rusi
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close