Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Dan Negru: "Nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Faceţi Revelionul cu oameni adevăraţi!"

Dan Negru: "Nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Faceţi Revelionul cu oameni adevăraţi!"

Dan Negru, cunoscutul prezentator de la Antena 1, a oferit un sfat românilor, într-o intervenţie telefonică la News Hour with CNN de la Antena 3, pentru noaptea de Revelion.

Dan Negru: "Nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Faceţi Revelionul cu oameni adevăraţi!"
Sursa foto: Facebook | Dan Negru
de Sabrina Preda    |    27 Dec 2021   •   18:49

Dan Negru va prezenta, şi în acest an, petrecerea de Revelion de la Antena 1, pregătită în noaptea dintre ani. Aflat la cel de-al 22-lea Revelion la TV, Dan Negru le-a oferit românilor un sfat pentru ultima noapte a anului 2021.

"E al 22-lea meu Revelion şi am un singur sfat pentru cei mulţi: nu vă uitaţi pe ecrane în noaptea de Revelion. Sunt atât de puţine Revelioanele pe care le trăim împreună cu familia şi cu prietenii încât nu merită să vă pierdeţi nopţile pe ecrane, fie pe televizor, fie pe online.

Aşa că meme-urile faimoase: Fac Revelionul cu Negru, eu v-aş sugera să nu faceţi Revelionul cu Negru.

Faceţi Revelionul cu prietenii, cu oamenii adevăraţi, nu cu ecrane", a declarat Dan Negru la News Hour with CNN.

Şi totuşi, Dan Negru a explicat că Revelionul 2022 pe care îl va prezenta la Antena 1 va fi o emisiune explozivă şi plină de suprize.

"Victor Hugo avea o vorbă frumoasă - Cei mai frumoşi ani sunt cei ce vor veni. Eu cred că cele mai frumoase Revelioane sunt cele ce vor veni", a mai spus Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Dan Negru revelion Antena 1
Parteneri
Meteorologii au anunțat cât va ține frigul în România!
x close