Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Se cer primele demisii după moartea Anei, femeia ucisă de o haită de câini în București | "Sunt interese foarte mari financiare"

Se cer primele demisii după moartea Anei, femeia ucisă de o haită de câini în București | "Sunt interese foarte mari financiare"

Se cer primele demisii în cazul femeii omorâte de câini din parcul Lacul Morii. Ciprian Ciucu spune că city managerul, Diana Pungă ar trebui să plece din funcție. Întrebat ce i-ar spune copilului victimei, primarului i-au dat lacrimile.

de Ştefan Petrică    |    25 Ian 2023   •   19:03

Astăzi s-a ținut un moment comemorativ în fața Primăriei Capitalei pentru tânăra Ana Oros, care a sfârșit tragic pe un câmp din sector șase după ce a fost sfâșiată de câini. Colegii, prietenii și familia sunt încă în stare de șoc.

"Toți vinovații trebuie să plătească, indiferent de partea de vină și de cantitatea de vină", a declarat Sorin Daraban, fostul soț al femeii ucise.

De cinci zile nu a fost găsit niciun vinovat, iar responsabilitatea s-a pasat de la o autoritate la alta. Edilul sectorului șase spune că ASPA ar trebui să-și asume tragedia, însă, cu lacrimi în ochi, s-a învinuit și pe el.

"Sunt interese foarte mari financiare pentru ca ASPA să existe, și pentru ca acești câini să existe pe străzi", a declarat Ciprian Ciucu, primar sector șase.

Citeşte şi: ”Este un moment extrem de greu!” Mesajul familiei Anei, femeia ucisă de o haită de câini

"Cer demisia Dianei Pungă, cea care a patronat mizeria care se întâmplă acum. Sunt revoltat și îmi asum vina că nu am răspuns apelului lor", a mai declarat Ciprian Ciucu.

În 2012, Nicuşor Dan, a semnat o demisie în alb și a promis că în șase luni de la preluarea mandatului, problema maidanezilor va fi rezolvată.

×
Subiecte în articol: Ana Oros Daraban demisii ciprian ciucu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close