Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Donald Trump ar fi încasat sume uriaşe de la guvernele străine în perioada în care a fost preşedintele SUA

Donald Trump ar fi încasat sume uriaşe de la guvernele străine în perioada în care a fost preşedintele SUA

20 de ţări ar fi îmbogățit cu milioane de dolari patrimoniul lui Trump când acesta era preşedinte SUA. Totul a fost dezvăluit într-un raport al Comisiei de Supraveghere.

de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Ian 2024   •   19:12

Raportul intitulat "Casa Albă de vânzare" şi realizat de minoritatea democrată arată că responsabili din 20 de ţări, între care se numără China, India, Turcia, Arabia Saudită, Qatar sau Republica Democrată Congo, au plătit în 2017 şi 2018 chirii şi facturi pentru patru proprietăţi din cele 500 de entităţi şi societăţi ale lui Donald Trump şi ale afacerii sale de familie Trump Organization.

Astfel, patrimoniul fostului preşedinte republican Donald Trump a crescut cu 7,8 milioane de dolari primiţi de guvernele străine.

În acest context, Donald Trump este acuzat de către democraţii preşedintelui Joe Biden că "a încălcat Constituţia prin faptul că societăţile sale au acceptat aceste plăţi fără consimţământul Congresului".

Donald Trump, în vârstă de 77 de ani este, potrivit sondajelor, favorit în alegerile primare republicane pentru scrutinul prezidenţial.

 

×
Subiecte în articol: Donald Trump fost presedinte SUA
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close