Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Drama unui campion național: Și-a salvat frații, dar și-a pus în pericol cariera de sportiv. Un șofer l-a spulberat pe trecerea de pietoni

Drama unui campion național: Și-a salvat frații, dar și-a pus în pericol cariera de sportiv. Un șofer l-a spulberat pe trecerea de pietoni

Marian Bălăceanu, campion naţional la lupte greco-romane, şi-a salvat fraţii şi un coleg, după ce i-a împins din fața unei mașini care venea cu viteză spre trecerea de pietoni.

Drama unui campion național: Și-a salvat frații, dar și-a pus în pericol cariera de sportiv. Un șofer l-a spulberat pe trecerea de pietoni
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Ian 2022   •   18:51

Toţi patru erau pe trecerea de pietoni, când Marian a văzut cum o maşină venea cu viteză spre ei. Şoferul n-avea de gând să-i ocolească, astfel că Marian i-a împins pe ceilalţi trei din faţa maşinii care gonea cu viteză. 

Toţi sunt sportivi, iar în momentul accidentului ieşeau din sala de antrenament. Copiii nici măcar n-au reuşit să vadă numărul maşinii. Şoferul a fugit de la locul accidentului şi a fost găsit de poliţişti câteva ore mai târziu. 

Marian Bălăceanu este campion naţional al României la lupte greco-romane. Un sportiv care promitea. Promitea. Până miercurea trecută, când un şofer l-a spulberat pe trecerea de pietoni.

Acum, Marian este cu coastele rupte pe patul de spital, departe de sala de sport. Sportivul va avea nevoie de multă recuperare şi de ajutor financiar pentru a reveni în sală. Oricine dorește să îl ajute se poate adresa SCM Dunărea Giurgiu, unde sportivul este legitimat.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close