Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Distracția continuă la Electric Castle 2023. Surprize pregătite de organizatori pentru cei care participă la festival

Distracția continuă la Electric Castle 2023. Surprize pregătite de organizatori pentru cei care participă la festival

Distracția continuă la Electric Castle, muzica răsună la domeniul Castelului Bánffy din Bonțida de trei zile și petrecăreții nu se grăbesc să plece acasă până poimâine când marele festival se va încheia.

de Andreea Cigolea    |    21 Iul 2023   •   21:25

Au fost controale severe în urma cărora 20 de persoane au fost prinse cu droguri.

"În mijlocul distracției este imposibil să ai o zi proastă la Cluj așa cum spunea Macklemore( n.r rapper american) care a fost pe scenă și a făcut senzație aseară. Așa vă spunem și noi că este imposibil să aveți o zi proastă la Bonțida.

Din păcate, programul Electric Castle de astăzi suferă o modificare importantă. The Chemical Brothers,trupa principală din această seară a festivalului Electric Castle 2023, şi-au am anulat show-ul, din motive medicale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Mai exact, Tom Rowlands a suferit o infecție a urechii în urma căreia medicii i-au recomandat să evite orice deplasare cu avionul sau expunere la sunete de intensitate puternică.

Atât organizatorii cât și membri trupei împart dezamăgirea cu fanii care au venit de la peste 500 de km să-i vadă aici la Electric Castle, mai ales că organizatorii îşi doreau de aproape doi ani să îi aibă aici pe scenă.

Citeşte şi: Un turist a făcut publică lista cu preţuri la mâncare de la Electric Castle

Însă organizatorii au o mulțime de surprize pentru cei care se află în această seară. Numai mai aseară au fost 50.000 de festivalieri care s-au bucurat de toate concertele de aici din Bonțida.  

În această seară o să urce pe scenă și Iggy Pop, celebrul artist, în vârstă de 74 de ani, care va face senzație pe scena în această seară. 

×
Subiecte în articol: Electric Castle 2023
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close