Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mama elevei înjunghiate pe stradă în București: "Nu e normal ca un copil minor să aibe briceag la el. Vom depune plângere"

Mama elevei înjunghiate pe stradă în București: "Nu e normal ca un copil minor să aibe briceag la el. Vom depune plângere"

O elevă a fost înjunghiată de cum a ieşit pe poarta şcolii, după festivitatea de deschidere a noului an şcolar. Mama ei a stat de vorbă cu reporterii Antena 3. Iată ce a spus.

Mama elevei înjunghiate pe stradă în București: "Nu e normal ca un copil minor să aibe briceag la el. Vom depune plângere"
Sursa foto: Captură video Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Sep 2022   •   19:57

Fata de 15 ani a fost a fost înjunghiată astăzi, în picior, de fosta iubită a prietenului ei, pe strada Jiului din Sectorul 1 din București, imediat după ce s-a terminat festivitatea de începere a noului an şcolar. 

Eleva a fost dusă de urgenţă la Spitalul Grigore Alexandrescu, acolo unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Potrivit surselor Antena 3, adolescenta agresată a fost deja externată din spital, după ce plaga tăiată a fost cusută. Se pare că tânăra care a înjunghiat-o este fosta iubită a prietenului ei, iar conflictul a fost unul spontan.

Polițiștii Secției 5 continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Mama fetei a stat de vorbă cu reporterii News Hour with CNN. Iată ce spune despre cele întâmplate. 

"Eu eram acasă, a ieșit de la liceu. Știu doar că au tăbărât pe ea 3 fete. Nu le cunoaște pe niciuna. A lovit-o pe la spate.

Mi se pare din filme. Zici că suntem în filme de acțiune. Nu e normal ca un copil minor să aibe briceag la ea, să lovească cu el. Nu există. Nu conștientizez lucrul asta. Nu pot sa trec cu vederea asemenea lucru.

Erau toată gașca. A rămas cu un băiat în urma şi au traversat să meargă spre parc.

De acolo, fetele din spate au venit şi au dat în ea, s-au bătut şi una din spatele ei a venit si a înjunghiat-o şi au fugit", spune mama elevei care a subliniat că va depune plângere. 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close