Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ionel Arsene, condamnat la 6 ani și 8 luni cu executare, ar fi fugit din țară

Ionel Arsene, condamnat la 6 ani și 8 luni cu executare, ar fi fugit din țară

Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, a fost condamnat vineri, la șase ani și opt luni de închisoare cu executare de Curtea de Apel Brașov într-un dosar de corupție. Acesta ar fi fugit din țară.

de Ştefan Petrică    |    10 Mar 2023   •   18:31

Ionel Arsene, condamnat vineri, la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare, ar fi plecat din țară încă de săptămâna trecută în Italia.

Mandatul de arestare a ajuns la polițiștii din Neamț, iar aceștia urmează să aplice procedura de depistare a persoanei.

Există informații, potrivit cărora, Ionel Arsene ar fi plecat din țară încă din data de 4 martie, cu destinația Italia, și nu există date că acesta s-ar fi întors în țară.

Cel mai probabil, președintele CJ Neamț va fi dat în urmărire națională și internațională și urmează mai apoi ca polițiștii români să ceară sprijin polițiștilor din Italia.

Citește și: Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, condamnat definitiv la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare

Potrivit surselor Antena 3 CNN, Ionel Arsene ar avea și cetățenie în Italia.

"La data de 10 martie polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț au primit un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat de 51 de ani.

Cel în cauză este condamnat de Tribunalul Bacău la o pedeapsă privativă de libertate, de 6 ani și 8 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, sentință rămasă definitivă prin decizia Curții de Apel Brașov.

La acest moment se desfășoară activități specifice, în vederea depistării persoanei în cauză", potrivit IPJ Neamț.

Update 19:30

Ionel Arsene nu a fost găsit la adresa de domiciliu, acesta a fost dat în urmărire națională

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close