Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Prima reacție a lui Mădălin, tânărul din Târnăveni găsit la 9 ani de când a fost dat dispărut de familie: "Am plecat să găsesc de lucru"

Prima reacție a lui Mădălin, tânărul din Târnăveni găsit la 9 ani de când a fost dat dispărut de familie: "Am plecat să găsesc de lucru"

Dispariţia misterioasă a unui tânăr de 18 ani a fost rezolvată abia după un deceniu. Acesta a fost găsit din întâmplare de o patrulă de poliţie. Locuia pe străzi şi le-a spus povestea incredibilă a celor 10 ani.

de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Ian 2024   •   18:49

Bărbatul dat dispărut în urmă cu aproape un deceniu a fost găsit de jandarmi pe o stradă din Argeş. Avea 18 ani când a plecat de acasă, de bună voie, iar de atunci, rudele şi prietenii spun că nu l-au mai văzut. Întrebat de poliţişti unde a fost până acum, acesta a răspuns că a lucrat la mai multe stâni.

Autorităţile încearcă să afle dacă bărbatul a fost forţat să stea acolo.

În ianuarie 2015, Kercedi Mădălin a fost dat dispărut de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, după ce familia acestuia raportase faptul că tânărul de doar 18 ani plecase de acasă voluntar, însă nu s-a mai întors.

Nouă ani mai târziu jandarmii argeşeni au observat pe stradă o persoană ce lor li se părea ca fiind fără adăpost, iar pentru că afară era foarte frig, au vrut să o ajute, ducând-o într-un loc cu căldură. L-au legitimat pe bărbat, iar căutările în baza de date au scos la iveală faptul că persoana în cauză era chiar Mădălin, tânărul dat dispărut în 2015.

Bărbatul a fost dus la spital, i-a fost evaluată starea de sănătate, iar apoi jandarmii l-au dus acasă, la familia lui.

Citeşte şiUn bărbat dat dispărut în urmă cu nouă ani a fost găsit de jandarmi. Umbla singur pe o stradă din Câmpulung

Mădălin este bucuros că s-a întors acasă, însă susţine că i-a fost foarte greu în perioada în care a fost departe de familie.

"Am plecat eu, singur. Să găsesc ceva de lucru...decât acasă, ce puteam să fac. Am stat pe o bancă şi a zis hai că te duc la altu', m-a dus la unu' care mă chinuia. La plimbat cu vacile, ba cu oile şi trebuia să fac lucruri", spune Mădălin, băiatul dispărut. El spune că nu a fost plătit şi nu a avut bani cu care să se întoarcă acasă la familie.

Autorităţile încearcă să afle acum dacă Mădălin a fost luat cu forţa la muncă sau dacă a fost supus vreunui abuz.

×
Subiecte în articol: disparut Kercedi Mădălin
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close