Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Marcel Ciolacu: "Împărţirea ministerelor se va face în funcţie de ponderea pe care ne-au dat-o românii la alegerile generale"

Marcel Ciolacu: "Împărţirea ministerelor se va face în funcţie de ponderea pe care ne-au dat-o românii la alegerile generale"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că după întâlnirile cu liderii PNL şi UDMR, social democraţii au propus un program de guvernare pe termen mediu şi lung. „Conceput cu măsuri pentru creșterea nivelului de trai până în martie şi depășirea iernii", a spus acesta.

Marcel Ciolacu: "Împărţirea ministerelor se va face în funcţie de ponderea pe care ne-au dat-o românii la alegerile generale"
Sursa foto: agerpres
de Claudia Popovici    |    09 Noi 2021   •   17:24

Liderii PSD, PNL şi UDMR au avut astăzi o nouă ședință de negociere pentru formarea Guvernului. Liderul PSD, Marcel Ciolacu a precizat că mâine partidele vor demara discuțiile pe fiecare capitol din programul de guvernare.

„A fost cea de-a doua întâlnire, de data aceasta într-o echipă completă, alături de reprezentanții UDMR cât şi alături de reprezentantul minorităților. Am vorbit foarte mult pe structurarea programului de guvernare.

Vom începe mâine discuțiile pe fiecare capitol în parte. Din punctul nostru de vedere programul  de guvernare ar trebui cu măsuri pe termen scurt şi pe termen mediu.

Cumva conceput cu măsuri pentru creșterea nivelului de trai până în martie şi depășirea iernii pentru că toţi românii sunt afectaţi de criza energetică şi de pandemie şi pe urmă restul programului de guvernare până la finalul anului 2024", a spus, marţi, Marcel Ciolacu după întâlnirea cu PNL şi UDMR.

Întrebat cum se va face împărțirea ministerelor, dacă va fi paritate între PNL şi PSD, liderul social democrat a precizat că nu s-a intrat în niciun detaliu referitor la creșterea sau diminuarea numărului de ministere.

„Va rămâne pondera pe care ne-au dat-o românii la alegerile generale", a spus Marcel Ciolacu.

 

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close