Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mărturii uluitoare despre întâlniri cu OZN-uri, ale piloților americani: "Arăta ca un obiect masiv, în formă de cruce, cât un avion"

Mărturii uluitoare despre întâlniri cu OZN-uri, ale piloților americani: "Arăta ca un obiect masiv, în formă de cruce, cât un avion"

Pentagonul a dezvăluit că anumite obiecte surprinse în 2022 nu au putut fi explicate. Piloții americani au mărturisit că au văzut astfel de fenomene bizare, iar totul a fost înregistrat de camerele aeronavelor.

Mărturii uluitoare despre întâlniri cu OZN-uri, ale piloților americani: "Arăta ca un obiect masiv, în formă de cruce, cât un avion"
Sursa foto: Pixabay.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2023   •   20:30

Departamentul Apărării din SUA a publicat un raport care arată că anumite obiecte neobișnuite, care au fost surprinse în 2022, nu au putut fi explicate.

Deși majoritatea obiectelor au fost declarate drept drone sau baloane, concluzia raportului spune că există 171 de cazuri care nu au putut fi clarificate.

"Câteva dintre aceste UAP neidentificate par să fi demonstrat caracteristici sau performanțe de zbor neobișnuite, capabilități care necesită analize suplimentare", se arată în raportul Pentagonului.

Mai mult, camerele piloților americani au surprins, anul trecut, un corp bizar în apă, fiind o mărturie care este cercetată intens de experții de la Pentagon.

Citește și: NASA, misiune inedită! Un robot va fi trimis să exploreze asteroidul care valorează de 70.000 de ori cât întreaga economie globală

Piloții au asistat, astfel, la o întâmplare pe care nu și-o pot explica, fiind uluiți de ceea ce au văzut.

"Arăta ca un obiect masiv, în formă de cruce, cât un avion, care era scufundat chiar sub suprafața apei.

Deasupra, părea că apa fierbea. Și chiar deasupra apei care fierbea, un obiect plutea.

Și apoi am văzut acest mic obiect în formă de pastilă Tic Tac, care se mișca deasupra apei", a declarat pilotul Skypper, în reportajul realizat de jurnalistul Johnny Harris.

×
Subiecte în articol: Pentagon OZN-uri piloti
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close