Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN ”A fost înfricoșător” | Mărturiile pasagerilor din avionul Tarom aterizat de urgenţă la Istanbul, după o ameninţare cu bombă

”A fost înfricoșător” | Mărturiile pasagerilor din avionul Tarom aterizat de urgenţă la Istanbul, după o ameninţare cu bombă

A fost alertă cu bombă la bordul unui avion Tarom, care venea de la TelAviv şi se îndrepta spre România. Pasagerii mărturisesc că a fost o experiență îngrozitoare, iar echipajul de zbor nu i-a ajutat deloc.

”A fost înfricoșător” | Mărturiile pasagerilor din avionul Tarom aterizat de urgenţă la Istanbul, după o ameninţare cu bombă
de Andreea Ştefan    |    24 Mar 2023   •   18:29

Ora 3:30, spaţiul aerian al Turciei. O aeronava Tarom ce venea dinspre TelAviv spre Bucureşti aterizează de urgenţă pe aeroportul din Instanbul, după ce personalul de urgenţă al avionului anunţă cei 88 de călători că este o problemă de securitate.

”Nu a fost bine. Cum mă simt? Groaznic. Nu ştiu cum să spun, dar a fost foarte înfricoşător. Prietena mea e de aceeaşi părere”, a mărturisit un tânăr.

”Am fost surprinşi, nimeni nu ne-a zis ce se întâmplă înainte. A fost foarte greu pentru noi, am petrecut 9 ore în Istanbul”, a declarat un alt pasager.

Odată aterizată, nava a fost verificată de poliţişti, sub privirile confuze ale călătorilor, care încă nu ştiau de ce au aterizat de urgenţă.

Citește și: Un avion Tarom a aterizat de urgenţă la Istanbul, după o ameninţare cu bombă | Sistemul informatic al Aeroportului Otopeni a fost oprit

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Pilotul şi echipajul de zbor nu ne-au ajutat, doar au început să ne streseze foarte tare, ne-am speriat, nu ştiam ce o să se întâmple”, spune ul alt pasager.

”Echipajul de zbor nu ne-a ajutat, nu ne-a oferit informaţii. Doar ţipau la mine de fiecare dată când întrebam ceva”, a mai mărturisit altă persoană.

Cei 88 de pasageri au fost cazaţi peste noapte la un hotel din Istanbul, iar astăzi, la ora 11:30, avionul a decolat spre destinaţie finală, Bucureşti.

În urma verificărilor, s-a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă.

×
Subiecte în articol: Tarom amenintare cu bomba Istanbul
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close