Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Membrul AUR, prins cu droguri la intrarea în Parlament, și-a dat demisia din toate funcțiile

Membrul AUR, prins cu droguri la intrarea în Parlament, și-a dat demisia din toate funcțiile

Mircea Partenie Gheorgheosu, membrul AUR prins la intrarea în Parlament cu droguri, și-a dat demisia din toate funcțiile, atât de la Senat, cât și din partid.

Membrul AUR, prins cu droguri la intrarea în Parlament, și-a dat demisia din toate funcțiile
de Redacția Antena 3 CNN    |    27 Aug 2021   •   18:42

Din punct de vedere legal, Mircea Gheorgheosu riscă o amendă penală sau chiar închisoare între 3 luni și 2 ani, pentru deținere de substanțe interzise.

Dacă se află doar la prima abatere, acesta ar putea scăpa doar cu o amendă penală.

Din punct de vedere politic, acesta era membru AUR și angajat expert în departamentul de comunicare din cadrul Senatului.

Liderul grupului AUR, George Simion, a spus că nu ar fi vrut să ia măsuri în cazul lui Mircea Gheorgheosu, dar voia să aștepte să vadă cum va decurge ancheta demarată de Poliție.

Cu toate acestea, Mircea partenie Gheorgheosu a decis să își dea demisia din toate funcțiile.

Alertă în Parlament! Membru AUR, prins cu droguri la intrarea în instituție

Un angajat din legislativ a fost prins la intrarea în Parlament cu un pliculeț suspect. Cei de la SPP au chemat imediat poliția să-l percheziționeze, după ce au observat la controlul de securitate un obiect mic, dreptunghiular, în bagajul acestuia.

La controlul corporal, s-a găsit asupra bărbatului un pachețel ce conținea o masă vegetală. Suspiciunile celor de la SPP au fost că bărbatul avea asupra sa cannabis.

Au fost chemați imediat polițiștii de la secția 17, care l-au condus la sediu. Pliculețul cu o greutate de aproximativ 2 grame a fost confiscat și trimis la laboratorul celor de la Crimă organizată, pentru teste. Însă, potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul încerca să intre în sediul Parlamentului cu un pliculeț ce conținea cannabis. 

×
Subiecte în articol: membru AUR droguri
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close