Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Mesajul Andreei, care își plânge mama, fostă asistentă, răpusă de COVID-19: "N-am putut să-i spun 's-ar putea ca ăsta să fie adio'. Nu apuci să îți iei la revedere"

Mesajul Andreei, care își plânge mama, fostă asistentă, răpusă de COVID-19: "N-am putut să-i spun 's-ar putea ca ăsta să fie adio'. Nu apuci să îți iei la revedere"

Acum exact o săptămână murea, la terapie intensivă, la Matei Balş, Ioana. Mama Andreei, bunică, soţie, fostă asistentă medicală, sufletul cartierului şi al familiei. Avea 70 de ani şi nu se vaccinase, pentru că i-a fost frică.

Mesajul Andreei, care își plânge mama, fostă asistentă, răpusă de COVID-19: "N-am putut să-i spun 's-ar putea ca ăsta să fie adio'. Nu apuci să îți iei la revedere"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    Maria Coman    |    12 Oct 2021   •   19:45

A respectat regulile, a dezinfectat inculsiv butoanele de la lift, a ciocnit ouă de Paşte cu familia din uşă şi totuşi nu a fost suficient.

Andreea, fiica ei, a acceptat să stea de vorbă cu Maria Coman, să povestească lumii cine a fost mama ei şi să facă un apel către cei care sunt nevaccinaţi: să nu uite ce jale lasă în urmă şi să nu treacă printr-o discuţie ca ultima pe care a avut-o cu mama ei.

"Nu știi în secundele alea ce spui mai întâi. I-am spus că o iubesc, aș fi vrut să-mi cer iertare, aș fi vrut să-i mulțumesc. Dar ea m-a întrebat "O să mă fac bine, nu?". N-am putut să-i spun "mama, s-ar putea că asta să fie adio, ai ceva să spui?". A trebuit, ruptă în două, să aleg să o încurajez, și zic "mama, te iubesc, lupta. O să fie bine."", a povestit Andreea.

"Cel mai crunt lucru și la care îmi doresc să se gândească mame, bunici, părinți: nu apuci să îți iei la revedere. Se petrece totul atât de repede, încât nu apuci, nu ai cum.", a mai spus aceasta.

În urma Ioanei rămân un soţ, doi copii, nepoţi, prieteni, apropiaţi, rude şi vecini. A apucat să facă dulceaţă de căpşuni, vara aceasta, dar nu vor mai fi nici cozonaci, nici mucenici, nici sarmale, nici ardeii umpluţi care îi plăceau atât de mult nepoatei.

Familia Ioanei speră ca măcar acum, în ceasul al doisprezecelea, oamenii să se vaccineze. Măcar ca să nu plece singuri pe lumea cealaltă, aşa cum s-a întâmplat cu mama lor

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close