Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Nuţu Cămătaru a dat autografe pe cartea scrisă de Codin Maticiuc despre el: "Mă cunosc și pietrele de pe stradă"

Nuţu Cămătaru a dat autografe pe cartea scrisă de Codin Maticiuc despre el: "Mă cunosc și pietrele de pe stradă"

După 18 ani de puşcărie, Nuţu Cămătaru a dat autografe pe cartea pe care Codin Maticiuc a scris-o despre el: "Viaţa lui Nuţu Cămătaru. Dresor de lei şi de fraieri". Şi a devenit dintr-un personaj controversat, un personaj monden.

Nuţu Cămătaru a dat autografe pe cartea scrisă de Codin Maticiuc despre el: "Mă cunosc și pietrele de pe stradă"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    24 Noi 2021   •   18:47

În ziua uneia dintre celei mai mari operaţiuni coordonate de Poliţia Română şi DIICOT, cel mai cunoscut interlop român a dat autografe. După 18 ani de puşcărie, Nuţu Cămătaru a semnat cartea pe care Codin Maticiuc a scris-o despre el.

"Viaţa lui Nuţu Cămătaru. Dresor de lei şi de fraieri" a fost lansată astăzi printr-o conferinţă de presă, la care au participat autorul şi personajul: Codin Maticiuc şi Nuţu Cămătaru.

În ziua în care procurorii antimafia şi mii de poliţişti au descins la 457 de adrese în căutarea infractorilor, cel mai cunoscut dintre ei a intrat cu acte în regulă în lumea mondenă.

"Nu am fost ușa de biserică, am trăit la granița cu legea, nu mi s-a făcut niciodată dreptate aici la noi în țară", povestește interlopul.

"Mie nu-mi trebuie promovare pentru că-s născut, crescut, aici în București, credeți-mă că mă cunosc și pietrele de pe stradă"

În prima conferinţă de presă organizată de Codin Maticiuc şi Nuţu Cămătaru, cel din urmă a făcut dezvăluiri despre legăturile cu lumea politică. Despre Adrian Năstase, Adriean Videanu, Gabriel Oprea sau Liviu Dragnea.

"A cerut Dragnea protecție? Eu nu mint, nu am avut dialog cu Dragnea, a apelat altcineva pentru el. Sunt multe scursuri acolo la Rahova."

L-am ajutat pe Vanghelie că a ieșit primar aici în sectorul 5. N-am avut nicio legătură cu lumea politică, nu m-a ținut niciodara vreun politic în brațe."

Lui Vanghelie, autorul cărţii i-a dedicat o pagină specială. Un epilog. La cererea lui Nuţu Cămătaru.

"El a spus. Personajul cutare spune că nu mă cunoaște, te rog frumos. Vreau să spun eu cât de bine mă cunoaște", a spus Codin Maticiuc.

Nuţu Cămătaru a fost condamnat în mai multe dosare penale pentru infracţiuni cu violenţă. La lansarea cărții, acesta a mai vorbit despre legăturile amoroase, despre afaceri, soţie, prieteni şi puşcărie. 

 

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close