Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Părinții acuză autoritățile că le discriminează copiii: "Măsurile luate sunt o bătaie de joc"

Părinții acuză autoritățile că le discriminează copiii: "Măsurile luate sunt o bătaie de joc"

Părinții acuză autoritățile că le sunt discriminați copiii nevaccinați, după ce guvernanții au precizat care sunt scenariile luate în calcul pentru noul an școlar.

Părinții acuză autoritățile că le discriminează copiii: "Măsurile luate sunt o bătaie de joc"
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Sep 2021   •   19:13

Un părinte revolatat de măsurile decise prin ordinul comun dintre Ministerul Educației și Ministerul Sănătății, a spus la News Hour with CNN că toate aceste măsuri sunt o bătaie de joc la adresa elevilor.

”Am avut o acțiune la Ministerul Educației ieri. COnsiderăm că măsurile anunțate prin ordinul acesta comun, de către Ministerul Educației și Ministerul Sănătății, sunt dicriminatorii și chiar umilitoare.

Considerăm că sundem deja în al doilea an, iar o luăm de la capăt, iar cu rată de infectare, din nou avem această condiționare, povestea cu măștile, chiar s-a încercat masca medicală. Bine că am scăpat de mască la sport, pentru că era oricum o aberație.

Toate lucrurile astea sunt o bătaie de joc la adresa elevilor. Școala online nu este școală, să știți. A ține un copil și cu masca pe față, având pretenții să se focalizeze, să fie atent, este o aberație, o imposibilitate, mai ales pentru ciclul primar.

Nu mai spun ce se întâmplă în cazul în care un copil se îmbolnăvește. Copilul acela este pus într-o situație umilitoare. De asemenea, cei care pot fi vaccinați, dar sunt nevaccinați, părinții lor aleg să nu îi vaccineze, pentru că aici vorbim de o alegere, toate aceste categorii sunt profund discriminate”, a declarat Aurelian Popa, un părinte revoltat de situația începerii școlilor.

×
Parteneri
Se apropie ciclonul! ANM: ”Atenție! Vor fi fenomene intense"
x close