Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Cum arată "vila" de la Jilava în care stă milionarul Remus Truică. Imagini din penitenciarul unde ministrul Justiţiei a cerut controale

Cum arată "vila" de la Jilava în care stă milionarul Remus Truică. Imagini din penitenciarul unde ministrul Justiţiei a cerut controale

Imagini exclusive din penitenciarul unde ministrul Justiţiei a cerut controale.

Cum arată "vila" de la Jilava în care stă milionarul Remus Truică. Imagini din penitenciarul unde ministrul Justiţiei a cerut controale
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Iul 2023   •   18:21

Echipa Antena 3 CNN a filmat în Penitenciarul Jilava, acolo unde îşi ispăşeşte pedeapsa milionarul Remus Truică.

Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase, execută cei 7 ani de închisoare primiţi în dosarul "Ferma Băneasa" în penitenciarul Jilava.

Milionarul execută închisoarea în regim deschis, fiind selecţionat şi repartizat să desfăşoare activităţi lucrative fără supraveghere la un punct de lucru exterior.

Fostul abator din Penitenciarul Jilava a fost renovat și a fost dat în folosință la începutul acestui an, ianuarie 2023. S-au cheltuit de la bugetul de stat 80.000 de lei.

Diferit la așa-numita "vila 1 de la penitenciarul Jilava" este și faptul că deținuții pot ieși când vor și fără să fie păziți în curtea interioară, acolo unde au grijă de legume. 

Un tratament complet diferit față de cel administrat deținuților neexclusiviști de la Jilava, care sunt încarcerați în clădiri construite înainte de căderea comunismului. 

Iată condiţiile!

×
Subiecte în articol: Jilava penitenciar conditii remus truica
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close