Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Povestea tragică a Loredanei, românca executată în stradă de fostul soţ italian. Bărbatul a încercat să îşi ia viaţa cu aceeaşi armă

Povestea tragică a Loredanei, românca executată în stradă de fostul soţ italian. Bărbatul a încercat să îşi ia viaţa cu aceeaşi armă

Loredana, o femeie în vârstă de 43 de ani a fost împușcată mortal, joi dimineață, în fața unui magazin din centrul oraşului Vânju Mare, judeţul Mehedinţi. Românca a fost împuşcată mortal în plină stradă de fostul soţ, cetăţean italian. Cu ceva vreme înainte, victima ceruse protecţie de la autorităţi.

Povestea tragică a Loredanei, românca executată în stradă de fostul soţ italian. Bărbatul a încercat să îşi ia viaţa cu aceeaşi armă
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Dec 2021   •   20:33

O femeie a fost executată în stradă, la Vânju Mare, în judeţul Mehedinţi. Fostul soţ i-a pus pistolul la tâmplă, apoi a încercat să îşi ia viaţa cu aceeaşi armă.

A urmărit-o, a vânat-o, iar femeia a avut ordin de protecţie până acum două săptămâni. Poliţiştii vor să afle acum dacă individul, cetăţean italian, deţinea arma legal sau a adus-o ilegal la noi în ţară.

Atenţie! Urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Loredana a fost executată în stradă. Fostul soţ, un italian, a împuşcat-o în cap

Cei doi s-au căsătorit în Italia, în 2014. În ultima vreme se mutaseră în România şi aveau o afacere de pompe funebre, la Vaslui. În luna iunie, Loredana a cerut protecţia Poliţiei.

Era terorizată, iar judecătorii i-au interzis bărbatului să se apropie de ea la o distanţă mai mică de 50 de metri. Ca să-i piardă urma, victima a fugit în celălalt capăt al ţării, la Vânju Mare. Iar agresorul a plecat o vreme în Italia.

Terorizată ani de zile, femeia a fost ucisă când i-a expirat ordinul de protecţie

În noiembrie, cu câteva zile înainte de expirarea ordinului de protecţie, bărbatul a venit în România. Avea un singur plan. A aterizat pe Otopeni. Nu se ştie dacă arma, de producţie italiană, a fost adusă atunci fraudulos în ţară sau nu.

Între timp, Loredana îşi refăcuse viaţa, cu bărbatul care azi abia se ţinea pe picioare lângă cadavrul femeii.

Italianul, în vârstă de 73 de ani, a fost operat de urgenţă, dar are şanse minime de supravieţuire.

Loredana avea trei copii

Doi dintre ei ar putea rămâne orfani şi de tată, pentru că Statul Român nu a fost în stare să îi protejeze pe ei şi să le protejeze mama. Acele brăţări electronice promise de Ministerul Afacerilor Interne sunt şi acum doar un proiect.

×
Subiecte în articol: crima mehedinti loredana News Hour with CNN
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close