Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Profesor de 62 de ani din București, acuzat că are o relație cu o elevă de 18 ani | ”Se consideră un profesor modern”

Profesor de 62 de ani din București, acuzat că are o relație cu o elevă de 18 ani | ”Se consideră un profesor modern”

Un profesor de 62 de ani de la un liceu din București este acuzat că are o relaţie cu o elevă care acum are 18 ani.

de Raluca Măndoiu    |    10 Apr 2024   •   18:36

Conducerea unităţii de învăţământ în care s-ar fi întâmplat totul a sesizat organele de anchetă, totodată demarând şi o anchetă internă.

Potrivit surselor, fata ar fi recunoscut relaţia şi a spus că a început când ea a avea 17 ani.

Profesorul nu a mai avut probleme până acum, deşi în liceu s-a discutat despre comportamentul nepotrivit al acestuia.

Nu a fost însă depusă nicio plângere în trecut, aşa că el nu a fost cercetat în vreun fel.

Potrivit aceloraşi surse, acesta ar fi negat acum relaţia pe care ar avea-o cu eleva sa.

Președintele asociației de părinți: A ajuns acel videoclip și la conducerea unității de învățământ și, evident, conducerea unității de învățământ imediat a demarat toate procedurile care țineau de școală. Au anunțat inspectoratul, DGASPC, Poliția și s-a demarat o anchetă internă. 

Reporter: Înțeleg că au mai existat plângeri la adresa domnului profesor.

Președintele asociației de părinți: Nu, nu au existat. Au existat alte timpuri de... care nu țin de astfel de comportamente. Domnul profesor se consideră un profesor modern, iar elevii i se adresează pe nume. Este singurul lucru care mie mi s-a părut întotdeauna cel puțin ciudat. Această presupusă relație, despre care nu știm dacă există sau nu, pare că ar fi avut loc în afara spațiului școlar. 

”La data de 9 aprilie 2024, Poliția Capitalei a fost sesizată, de către directorul unei unități de învățământ, din Sectorul 2, cu privire la apariția în spațiul public a unor imagini, în care o elevă, în vârstă de 18 ani, ar fi alături de un cadru didactic, în vârstă de 62 de ani.

Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție au demarat verificările, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și natura relației dintre cele două persoane.

După analizarea tuturor circumstanțelor vor fi dispuse măsurile legale în consecință”, a transmis DGPMB într-un comunicat.

 

×
Subiecte în articol: București profesor relatie eleva
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close