Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Salvare contracronomentru în Prahova. Un bărbat a fost la un pas de electrocutare după ce zona unde lucra a fost inundată în urma ploilor torenţiale

Salvare contracronomentru în Prahova. Un bărbat a fost la un pas de electrocutare după ce zona unde lucra a fost inundată în urma ploilor torenţiale

Salvare inedită, astăzi după-amiază, în județul Prahova. Angajatul unei companii s-a urcat pe o masă din cauza inundațiilor și nu a putut coborî pentru că era în pericol de electrocutare.

Salvare contracronomentru în Prahova. Un bărbat a fost la un pas de electrocutare după ce zona unde lucra a fost inundată în urma ploilor torenţiale
Sursa foto: ISU Prahova
de Claudia Popovici    |    14 Iun 2022   •   18:05

Un bărbat a fost salvat de către echipajele de pompieri după ce încăperea în care se afla a fost inundată după ploile abundente.

Incidentul a avut loc, conform ISU Prahova, la o societate comercială din incinta Parcului Industrial din localitatea Ariceştii Rahtivani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Bărbatul s-a urcat pe o masă și nu putea să coboare pentru că era în pericol de electrocutare, cel mai probabil din cauza unui prelungitor în apă.

Acum, bărbatul este în afara oricărui pericol.

De asemenea, o tânără din localitatea Băicoi a fost scoasă din locuință de către pompieri.

"Pompierii acționează pentru evacuarea apei din 7 gospodării și beciuri la Mânaciu, Băicoi - 2 beciuri și gospodari, Valenii de Munte - 1 beci și Dranja 1 gospodărie", informează ISU Prahova. 

×
Subiecte în articol: prahova pompieri salvare barbat
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close