Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Scandal şi cozi uriaşe la Paşapoarte, de Ziua Copilului

Scandal şi cozi uriaşe la Paşapoarte, de Ziua Copilului

Au fost cozi interminabile şi scandal la Serviciile de Pașapoarte din ţară. Sute de oameni s-au îmbulzit la puţinele ghișee deschise.Prefectura a anunţat că vor fi procesate întreaga zi cereri pentru copii, fără programări online, însă ulterior, pentru că au fost prea multe solicitări, oamenii au fost revoltaţi şi s-au certat cu angajaţii de la evidenţa populaţiei.

Scandal şi cozi uriaşe la Paşapoarte, de Ziua Copilului
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2022   •   17:27

De 1 iunie, mai multe Direcţii de Paşapoarte din ţară au decis să se dedice eliberării de documente doar pentru cei mici, fără a fi necesară programarea prealabilă. Părinţii au profitat de ofertă şi au venit în număr mare să facă paşapoarte celor mici. 

La Timişoara cererea a fost cu mult peste capacitatea de prelucrare a celor de la Paşapoarte, aşa că s-a creat aglomeraţie. Pe lângă cele două ghişee deschise, a mai fost deschis unul pentru a face faţă solicitărilor. Ulterior s-a anunţat că vor fi preluate doar 72 de cereri. 

În mod normal, programările se fac acum pentru începutul lunii august, a declarat Daniel Leahu, şef serviciu Pașapoarte, Timiş.

Prefectul Mihai Ritivoiu a anunţat că iniţiativa de a facilita realizarea de paşapoarte pentru copii va fi reluată în cel mai scurt timp. "Îi asigur pe părinți că se va găsi înțelegere în această vară pentru cei ce vor să plece în concediu cu copiii.", a spus prefectul de Timiş.

Si in Prahova, a fost aglomeraţie la Serviciul pasapoarte.

Pentru a le face oamenilor așteptarea mai plăcută, Direcția de pasapoarte a decorat sala, iar prefectura a contribuit la bucuria micutilor cu dulciuri și baloane.

Pasapoartele sunt valabile trei ani pentru copiii cu vârste de până la 12 ani și de 5 ani pentru cei de până în 18 ani.

 

 

×
Subiecte în articol: pasapoarte 1 iunie Timis
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close