Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Tatăl femeii care a născut pe asfalt, în fața Spitalului Urziceni, acuză instituția de discriminare: ”De asta au și aruncat-o pe stradă”

Tatăl femeii care a născut pe asfalt, în fața Spitalului Urziceni, acuză instituția de discriminare: ”De asta au și aruncat-o pe stradă”

Tatăl femeii care a năsut pe asfalt în fața Spitalului Municipal Urziceni a vorbit, în exclusivitate pentru News Hour with CNN, despre momentele prin care a trecut fiica lui.

de Andreea Ştefan    |    01 Aug 2023   •   18:37

Familia femeii care a născut pe asfalt, în fața spitalului din Urziceni, acuză conducerea instituției medicale de discriminare. Nu ar fi luat-o ca pacientă pe femeie pentru că este de etnie romă și provine dintr-o familie săracă.

Tatăl acesteia a vorbit, în exclusivitate pentru News Hour with CNN, despre momentele prin care a trecut fiica lui.

”Să nu intri în instituția spitalului și să stai să mori pe stradă direct... Așa ceva nu există.

Dacă era într-o comună și nu putea să intre, era o apă, era inundație, era altă treabă, mai ziceai: mă, nu putea să intre salvarea să o ia de la 100 de km dintr-o comună. Dar în oraș, la 3 km a putut să... chiar în fața spitalului”, a spus tatăl femeii.

Întrebat de ce crede că Spitalul Urziceni nu a primit-o pe tânără să nască, tatăl acesteia a răspuns:

”Că face ură de rasă. Ură de rasă fac!

Da, da, da, e de etnie romă.

Probabil au văzut-o că e și mută și de asta au și aruncat-o pe stradă, probabil. E și țigancă și nu are rost să o mai ținem înăuntru. Arunc-o!”, a spus tatăl femeii.

×
Subiecte în articol: Urziceni
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close