Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Vremea a făcut prăpăd. Pagube însemnate în toată ţara provocate de vijeliile violente

Vremea a făcut prăpăd. Pagube însemnate în toată ţara provocate de vijeliile violente

Ploile şi vântul puternic au lăsat dezastru în urma lor în mai multe judeţe din ţară. Au fost sute de intervenţii ale pompierilor după ce vijeliile au pus la pământ zeci de copaci şi au avariat tot atâtea maşini şi clădiri.

Vremea a făcut prăpăd. Pagube însemnate în toată ţara provocate de vijeliile violente
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2023   •   18:43

Vântul, care a suflat cu rafale de peste 100 de km pe oră, a smuls acoperișurile mai multor imobile, în timp o femeie a murit după ce peste mașina în care se afla a căzut un arbore uriaș.

Tragediile s-au ţinut lanţ. Alte trei persoane şi-au pierdut viaţa după ce au fost lovite de fulgere în timpul vijeliei.

Vijeliile au măturat tot ce au găsit în cale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Au fost înregistrate rafale de vânt de peste 100 de km pe oră, ce au pus la pământ zeci de copaci, sper disperarea localnicilor ale căror maşini au fost avariate.

Zeci de copaci şi maşini avariate din cauza rafalelor de vânt

Traficul în Oradea a fost blocat pe mai multe străzi din cauza copacilor căzuţi pe carosabil. Totodată, au fost afectate şi faţadele mai multor clădiri dar şi mai mulţi stâlpi de electricitate. O porțiune din acoperişul Bibliotecii Județene a dispărut într-o fracţiune de secundă.

Au fost, însă, şi cazuri mai nefericite. O femeie a decedat, în timp ce altă persoană a ajuns la spital în stare gravă după peste maşina în care se aflau a căzut un arbore.

Citeşte şi: Doi frați au murit după ce au fost loviți de fulger, în județul Botoșani. Mama lor a presimțit tragedia

Furtuna care s-a abătut peste judeţul Vaslui a pus la pământ structura de lemn al unui şantier.

Nici turiştii aflaţi la malul mării nu au scăpat de furia vremii. Plajele au fost cuprinse de o furtună de nisip care a alungat toţi oamenii spre hoteluri.
 

×
Subiecte în articol: vremea ploi vant vijelie furtuna
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close