Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Ce măsuri pregăteşte Vladimir Putin ca să învingă Ucraina

Ce măsuri pregăteşte Vladimir Putin ca să învingă Ucraina

Preşedintele Rusiei a aprobat cererea ministrului Apărării, Serghei Şoigu, ca armamentul capturat de la armata ucraineană să fie transferat în republicile separatiste din Donbas.

Ce măsuri pregăteşte Vladimir Putin ca să învingă Ucraina
Sursa foto: Hepta/ DPA Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Mar 2022   •   19:07

Totodată, liderul de la Kremlin şi-a exprimat acordul pentru a trimite voluntari să lupte în Ucraina. Peste 16.000 de aplicaţii pentru serviciu militar voluntar au fost primite până acum, susţin ruşii.

"Dacă vedeţi că există oameni care îşi doresc să meargă acolo şi să ajute poporul din Donbas ca voluntari, mai ales fără să ceară bani pentru asta, atunci ar trebui să le îndeplinim dorinţa şi să îi ajutăm să ajungă în zona de conflict", a spus Vladimir Putin.

Preşedintele din Belarus a ajuns în această dimineaţă la Moscova pentru discuţii cu omologul său, Vladimir Putin. Întâlnirea celor doi vine într-un context extrem de tensionat: cu o invazie a Ucrainei care bate pasul pe loc şi cu o economie rusă afectată de sancţiunile Occidentului.

Război în Ucraina | Ministerul ucrainean al Apărării: ”Putin pregătește un atac terorist asupra Centralei Nucleare de la Cernobîl” | Antena 3 transmite LIVE 24 din 24

Totuşi, liderul de la Kremlin a precizat, în timpul întâlnirii cu omologul din Belarus, că a înregistrat progrese în negocierile cu Kievul.

Experţii se aşteaptă însă la ce este mai rău în ceea ce priveşte viitorul invaziei ruseşti din Ucraina. 

Nu este exclus ca forţele Moscovei să continue atacurile asupra centralelor nucleare din Ucraina, spun ei. În acest moment, centrala nucleară de la Cernobîl se află sub controlul forţelor armate ruseşti.

×
Subiecte în articol: Război Ucraina Vladimir Putin
Parteneri
A murit Alexandru Alexandrov, fondatorul gigantului Altex România
x close