Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Ce este divorţul energetic. Cum renunţi la ataşamentele energetice pe care le-ai creat de-a lungul vieţii

Ce este divorţul energetic. Cum renunţi la ataşamentele energetice pe care le-ai creat de-a lungul vieţii

Divorțul energetic presupune eliberarea de convingerile și credințele limitative asimilate în urma unor relații destrămate.

Ce este divorţul energetic. Cum renunţi la ataşamentele energetice pe care le-ai creat de-a lungul vieţii
Sursa foto: Gettyimages | xijian
de Ioana Mircea    |    Ela Crăciun    |    15 Ian 2023   •   13:22

Cel mai des asociem divorțul cu ceea ce se întâmplă la starea civilă. Însă ce se întâmplă cu energia? Ce se întâmplă cu nivelul acela de emoții, de gânduri și de atașamente în aceste relații.

Deseori rămânem captivi în niște povești din trecut. Ajungem să comparăm relațiile actuale, tot ceea ce se întâmplă în viața noastră de zi cu zi cu X, cu Y, pentru că la un moment dat am mai întâlnit ceva asemănător. Sau poate ne este frică, ne este teamă să reîntâlnim o poveste, o traumă, o durere pe care am întâlnit-o în copilărie, în adolescență sau în primele noastre relații.

"Am avut în terapie o tipă care îmi spunea că în prima ei relație, partenerul său ia urat ca toată viața să rămână singură. Tipa trecea din relație pasageră în altă relație pasageră, dar în final, după 10 ani a rămas singură. Acela este un atașament energetic de librație joasă. Deci ea la un moment dat a semnat un contract. Dar chiar dacă nu era căsătorită cu tipul respectiv a semnat un contract de singurătate.

Ea a avut încredere și a respectat, a validat ceea ce a spus persoana respectivă. Deci divorțul energetic înseamnă să închizi niște contracte vechi. Să îi ceri iertare Universului, ție, să îți dai voie să plutești", a spus Andreea Ionită, coach spiritual și instructor Theta Healing

Aceasta recomandă să încercăm să rupem mental legăturile cu aceste persoane.

"Vreau să-ți imaginezi cum rupi acest cordon, cum îl distrugi, cum îl tai, cum îl purifici, astfel încât între cei doi să aibă loc această dezlegare. Te eliberezi de persoana respectivă. Ea pleacă în lumină. Tu pleci în lumină", a afirmat Andreea.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close