Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Numai de bine Horoscop de sănătate în 2024, cu Mariana Cojocaru: "Sfatul meu este cât se poate de practic și pragmatic"

Horoscop de sănătate în 2024, cu Mariana Cojocaru: "Sfatul meu este cât se poate de practic și pragmatic"

Astrologul Mariana Cojocaru a prezentat, la Antena 3 CNN, horoscopul pentru anul 2024, cu previziuni despre sănătatea nativilor din fiecare zodie.

Horoscop de sănătate în 2024, cu Mariana Cojocaru: "Sfatul meu este cât se poate de practic și pragmatic"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    31 Dec 2023   •   13:00

2024 vine cu vești promițătoare pentru sănătate. În primul rând, Soarele va guverna acest an, ca și astru cu energie pozitivă. Spuneam că vești bune și nu foarte bune. De aceea, trebuie să fiți atenți datorită ocultației care va fi între Luna albă, la debut de an, care marchează sănătatea bună, și Luna neagră, care va fi conjunctă, deci, cu Luna albă în Fecioară.

De aceea, persoanele care se știu cu probleme ale aparatului digestiv sau cu probleme cardiace și circulatorii trebuie să fie cu mare băgare de seamă. În a doua parte a lui 2024, când Luna neagră va intra în Balanță, persoanele care știu că sunt sensibile cu plămânii și coloana trebuie să acorde o atenție mai mare.

Sfatul meu pentru 2024 este minimal, cât se poate de practic și de pragmatic. Trebuie să fim foarte atenți la alimentație, ce și cum și cât mâncăm.

Trebuie să fim foarte atenți la relația pe care o avem și o stabilim cu natura și cu universul de acolo. Noi atragem energie benefică. Și, evident, cu Soarele - este regele pentru sănătatea lui 2024. Să nu vă feriți de Soare, dar nici să nu faceți exces stând la soare. 

Horoscop de sănătate 2024 pentru Berbec - (zodie de Foc, 21 martie - 19 aprilie)

2024 vă atenționează asupra problemelor care ar putea să apară în zona alimentației, dietei, deci trebuie să faceți mișcare, sport și trebuie să aveți o alimentație cât mai echilibrată. Asta în prima parte a anului. În cea de-a doua parte a anului, atenție la sănătatea unei persoane dragi.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Taur - (zodie de Pământ, 20 aprilie - 20 mai)

Prima parte a anului pare destul de temperată, doar că trebuie să fiți atenți la sănătatea celor mici. Abia în cea de-a doua parte a anului se pare că pot să apară ceva probleme care vă sâcâie de mai mult timp, deci rezolvați-le.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Gemeni - (zodie de Aer, 21 mai - 20 iunie)

Anul debutează cu Mercur retrograd în Săgetător, de aceea tot ce ține de agitație, stres, trebuie să fie luate în considerație.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Rac - (zodie de Apă, 21 iunie - 22 iulie)

Racul va trebui să fie atent la deplasări. Dacă sunt cu folos, într-o stațiune balneo-climaterică, pentru sănătate, atunci e de bine. Dacă nu, agitația trebuie controlată și temperată, datorită disputelor care ar putea să apară cu alte persoane.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Leu - (zodie de Foc, 23 iulie - 22 august)

Anul are aspecte cât se poate de bune, datorită Soarelui, doar este patronul vostru. Dar Leii, în egală măsură, pot fi vulnerabili în anul următor. Cei care să știu cu sensibilități mai deosebite, să nu se culce pe-o ureche.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Fecioară - (zodie de Pământ, 23 august - 22 septembrie)

Mi-ar plăcea să vă dau vești foarte bune, dar o să vă spun că în 2024 una este caldă, ca și veste, alta poate să fie rece. Deci feriți-vă de frig și mai ales, fiți atente, Fecioarelor, la ceea ce mâncați, pentru că este un an cu sensibilități în această zonă.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Balanţă - (zodie de Aer, 23 septembrie - 22 octombrie)

În prima parte a anului, doar chestiunile care țin de Karma. Karma înseamănă existențe anterioare, vieți anterioare sau lucruri nerezolvate din trecut, care pot să atâne acum destul de greu. Doar în prima parte a anului sunt aspecte de genul ăsta. Dar atenția trebuie să fie mare după luna iulie, când Luna neagră va intra în Balanță. Deci pentru voi trebuie să existe un echilibru și o armonie pe relația cu natura și cu Universul.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Scorpion - (zodie de Apă, 23 octombrie - 21 noiembrie)

La voi, veștile sunt cât se poate de OK. De ce? Pentru că cei care au avut probleme în ultimii 2 ani de zile acum ar trebui să se tempereze. Deci nu sunteți în vizorul astrelor. Doar Scorpionii care nu au rezolvat problemele în ultimii 2 ani, acum ele pot scăpa de sub control.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Săgetător - (zodie de Foc, 22 noiembrie - 21 decembrie)

E mare aglomerație la trecerea dintre ani, la voi în constelații. Avem un stelium și cu planete foarte bune, de exemplu Venus și Ceres, care dau o stare de spirit pozitivă și constructivă. Dar avem și un Mercur retrograd, care este în cădere și care va agită peste poate. Prin urmare, trebuie să existe un echilibru între mâna dreaptă și mâna stângă, sau între energiile pe care le putem noi gestiona și controla.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Capricorn - (zodie de Pământ, 22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul are un an 2024 suficient de bun, pentru că acolo nu văd tensiuni ieșite din comun, dar anumite presiuni pot veni din zona familiei, pentru că axa karmică rămâne în Balanță și în Berbec ,sau din zona stresului de la locul de muncă, muncile în exces.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Vărsător - (zodie de Aer, 20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul uranian stă destul de bine în 2024 cu sănătatea. Atenție, dacă aveți afecțiuni care țin de tiroidă sau de zona cervicală. Vești am pentru Vărsătorii saturnieni, pentru că datorită lui Saturn în Pești și opoziției pe care o va face cu Luna neagră și Luna albă, la debut de an, presiunea poate să fie destul de mare la ei.

Horoscop de sănătate 2024 pentru Peşti - (zodie de Apă, 19 februarie - 20 martie)

În cazul Peștilor, dragii mei, să știți că lucrurile sunt destul de bine așezate, în sensul în care nu sunteți vizați în mod direct, dar în zodia opusă există această ocultație, Lună alb - Lună neagră, care vă pune în gardă. Pentru că dacă va face aspecte de opoziție cu Saturn și cu Neptun în constelația voastră, imediat ne atenționează asupra trăirilor emoționale pe care le puteți avea. Ca să puteți să vă echilibrați, este foarte bine ca, într-un astfel de an, să atrageți energie benefică de la Soare.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close